action comedy edm horror naiskauneutta scifi superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat evästeet

Minnesotan ex-kuvernööri: "9/11 täyttä puppua"

10.12.2009 / klo 20:30 / FD / viihde

Minnesotan entinen kuvernööri Jesse Ventura aloitti viime viikolla TruTV-kanavalla salaliittoteorioita käsittelevän ohjelmansa Conspiracy Theory.

Eilen Yhdysvalloissa lähetetty jakso käsitteli syyskuun 11. päivän iskuja ja virallista raporttia valheeksi puoltavia seikkoja.

Ventura haastatteli jo aiemmin samoista yhteyksistä tuttuja naamoja William Rodriguezia ja professori Steven Jonesia, joista ensimmäinen väittää toisessa WTC-tornissa räjähtäneen maantason alapuolelta jo ennen lentokoneen törmäystä. Jones taas on tutkinut tornien jäänteitä, joista hän kertoo löytäneensä jälkiä erikoislaatuisista räjähteistä. Lisäksi kuultiin uhrien omaisia, jotka haluavat tietää totuuden iskujen taustoista.

Ventura keskittyi kuitenkin erityisesti mustiin laatikoihin, joita ei kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti ole kerrottu löydetyn. Ohjelmassa haastateltiin onnettomuuspaikkaa pitkään raivannutta Mike Bellonea, joka väittää löytäneensä yhden laatikoista. Hänen mukaansa hänen kollegansa puolestaan on nähnyt kaksi muuta laatikkoa.

Kaiken lisäksi Venturan ryhmä sai kameran ulkopuolella lausunnon, jonka mukaan ainakin yhdestä mustasta laatikosta selviäisi, että lentokone on kaapattu jo ennen lähtöä. Lausunnon antajaa on uhkailtu, minkä vuoksi hän ei uskaltautunut kameroiden eteen.

Ventura itse on tutkinut aihetta jo aiemminkin, mutta hän kertoi ohjelmassa olevansa entistä vakuuttuneempi, että 9/11-komission selvitys ei voi pitää paikkaansa.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä

artikkelin avainsanat: Jesse Ventura salaliitto

edellinen artikkeli: Poets of the Fall mukana Alan Wake -pelissä

seuraava artikkeli: Markku Laamasen levy floppasi