15:25 - 01.07.2009 / viihde / Findance
Tukiaisen roolia DBTL:ssä selvennetään

Lööppijulkkis-sinkkunsa kanssa hyppäystä musiikkimaailmaan yrittävän Johanna Tukiaisen on hehkutettu kiinnitetyn Down By The Laituri -festivaalille, mutta tilannetta halutaan nyt selventää seuraavalla tiedotteella:

"Johanna Tukiainen esiintyy Dolls-tanssiryhmänsä kanssa Turussa Night Club Marilyn -ravintolassa torstaina 30.7. Kyseinen ravintola on markkinointiyhteistyössä Down By The Laituri -kaupunkifestivaalin kanssa ja toimii itsenäisesti ohjelmavalinnoissaan. DBTL ei siis ole kiinnittänyt Tukiaista ohjelmaansa, mutta yhteistyön kautta esiintyminen kerrotaan kaikissa tapahtuman mainosaineistoissa."

"Johanna Tukiainen ei esiintyjänä varsinaisesti edusta DBTL-festivaalin kovinta ydintä", sanoo tapahtuman tiedottaja Kari Rantala.

"Toisaalta kyseinen ilta osoittaa mainiosti, miten erityyppistä ohjelmaa DBTL:iin nykyisellään mahtuu. Torstaina Tuksun kanssa asiakkaista kilpailevat DBTL-Pääteltan esiintyjistä mm. Kotiteollisuus, CMX ja Tuomari Nurmio, toisaalla perinteisen Runoklubin runoilijat Markku Into, Pekka Kejonen, Henry Lehtonen ja musiikkivieras 500kg lihaa. DBTL:in omaa tuotantoa oleva iltaklubi ravintola Vegasissa esittelee mm. Irina Björklund Vintage Espresson, Tom Waitsia versiovan Graveyard Shiftin ja lauluntekijä Chisun harvinaisella soolokeikalla. Että seinät ovat tänäkin vuonna leveällä ja katto korkealla", Rantala toteaa.

Down By The Laituri järjestetään Turussa 28.7. - 2.8. Suomen vanhimmassa kaupunkifestivaalissa esiintyy toista sataa artistia ja yhtyettä.

artikkelin avainsanat:
Johanna Tukiainen