Findance.com
06:10 - 10.05.2024 / maailmalta / Findance
Naapuri suunnittelee vauvalleen erikoista nimeä - reaktiot vaihtelevat hämmästyksestä huvittuneisuuteen
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Naapurin raskaus on saanut yllättävän käänteen, kun odottava äiti ehdotti vauvalleen nimeä, joka on saanut muut naapurustossa sekä verkossa huvittuneisuuden valtaan.

Nimen valinta on herättänyt runsaasti keskustelua ja jopa hilpeyttä, sillä äidin suosikkieläimen mukaan nimetty lapsi ei olisi kuka tahansa "Kitty" tai "Bear", vaan "Lioness".

Vauvan nimi herättää tunteita

Monille vanhemmille erityisen ja ainutlaatuisen nimen valitseminen lapselleen on tärkeää, mutta toiset taas suosivat tavallisempia nimiä välttääkseen kiusaamista koulussa.

Tässä tapauksessa odottava äiti on kuitenkin valinnut suosikkiinsa, naarasleijonaan, viittaavan nimen. Naapurin mukaan, joka jakoi tarinan anonyymisti, ehdotus tuli täysin vakavissaan, mikä sai hänet lopulta nauramaan tilanteen absurdiudelle.

"Kuulin keskustelun, kun he miettivät tytölleen nimeä, joka tarkoittaisi 'naarasleijonaa'.

Tavallisia vaihtoehtoja olisivat olleet vaikkapa Leonie tai Leona, mutta hän ehdotti tosissaan nimeä 'Lioness'", naapuri kertoi.

Leijona-aiheinen intohimo näkyy muuallakin

Äidin viehtymys leijoniin ei rajoitu pelkästään vauvan nimeen. Hänellä on kolme naarasleijonaa esittävää tatuointia ja hänen autossaan on suuri kissaeläinteemaista kuvastoa sisältävä puskuritarra.

"Hän on todella leijonien lumoissa", naapuri jatkoi.

Vaikka hänen miehensä suhtautui ehdotukseen varauksella, internetin käyttäjät ovat olleet nopeita kommentoimaan nimeä.

Kommentit vaihtelevat huumorista vakavaan pohdintaan vaihtoehtoisista nimistä, jotka viittaavat leijoniin, kuten Ariel tai Lea.

artikkelin avainsanat:
lapsen nimi naapuri naapurit vanhemmuus