Findance.com
02:10 - 15.03.2024 / maailmalta / Findance
Äiti pettyi: "Ihmiset eivät osaa lausua poikani nimeä oikein"
Psst... Jos sulla on Spotify, tallenna tästä vapun paras bilesoittolista!

Eräs äiti on yllättynyt kuullessaan, kuinka vieraat lausuvat hänen poikansa nimen väärin. Vaikka nimi on suosittu, hän kertoo lähes kaikkien, joita hän tapaa, lausuvan ja kirjoittavan sen väärin.

Äiti jakoi Mirrorin mukaan kokemuksensa somessa: "Kukaan ei osaa lausua vauvani nimeä - Callum. Ihmiset kysyvät, onko se 'Call-em' vai 'Kay-lem'. Olen Yhdysvalloissa, jossa nimi on vähemmän suosittu, mutta se on kansainvälisesti huippusuosittu nimi, enkä ole koskaan ajatellut sitä vaikeaksi lausua. Olenko väärässä? Joutuuko hän selittämään nimensä lausumisen koko elämänsä?"

Hän jatkoi selittäen, että rakastui nimeen sen helpon kirjoituksen ja lausumisen vuoksi, mutta on pettynyt muiden reaktioon. Hän lisäsi: "Rakastan edelleen hänen nimeään enkä vaihtaisi sitä, mutta olen jo kyllästynyt ihmisiin kysymässä, miten se lausutaan. Oikea lausunta on 'Cal (kuten California)-um'."

Kommentoimassa hänen postaustaan, yksi käyttäjä sanoi: "Ei, et ole väärässä. He ovat idiootteja. Jos he antavat sinulle tuollaista paskaa, kysy heiltä, miten lausutaan Callahan."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Olen myös yllättynyt, että Callumia lausuttaisiin usein väärin. Niille, jotka eivät aluksi ymmärrä, pikainen korjaus pitäisi riittää."

Kolmas käyttäjä sanoi: "Olen vakuuttunut siitä, että kaikkia nimiä lausutaan väärin noin puolet ajasta. Jotkut ihmiset puhuvat eri äidinkieltä, jotkut eivät ole lukeneet ja eivät ole altistuneet nimille ulkopuoleltaan, jotkut ovat laiskoja eivätkä välitä, ja jotkut ovat vain suoraan sanottuna lukutaidottomia. Olen maininnut aiemmin tuntevani Annen, jota kutsutaan jatkuvasti Annaksi ja Anniksi. Callum on hieno nimi."