Findance.com
22:10 - 04.03.2024 / maailmalta / Findance
Vanhemmat löysivät täydellisen nimen tyttärelleen, mutta yksi suuri ongelma saattaa estää sen käytön

Tuleva äiti kertoi, kuinka hän ja hänen miehensä ovat löytäneet täydellisen nimen tyttärelleen, mutta sitä on harkittava vielä uudelleen.

Hän sanoi Mirrorin mukaan: "Mieheni ja minä rakastamme nimeä Ileigh, koska se on perheen nimi molempien puolilta."

Kerrotaan, että nimi oli sattumalta sekä hänen isoisoäitinsä sukunimi että miehensä isoisoäidin etunimi, molemmat eri puolilta maailmaa, hän sanoi: "Tämä on juuri syy, miksi perheemme päätyivät asumaan Yhdysvaltoihin."

Myöntäen, että nimi oli erityinen pariskunnalle perhesyistä, sekä siitä, että he eivät olleet koskaan kuulleet kenenkään muun käyttävän samaa nimeä, hän myönsi, että pari oli haluton antamaan lapselleen nimen yhden suuren ongelman vuoksi.

Hän sanoi: "Se on kirjoitusasu. Verkossa se näyttää kamalalta. En halua ihmisten ajattelevan, että siinä on kaksi L-kirjainta tai kaksi i-kirjainta."

Ystävien ehdottaessa, etteivät he käyttäisivät pieniä kirjaimia, joten se kirjoitettaisiin aina 'ileigh', hän sanoi: "Tämä kirjoitusasu on myös ärsyttävä."

Lopulta myöntäen, että nimi oli "liian erityinen" pariskunnalle ollakseen käyttämättä, hän kysyi somettajilta, miten he lausuisivat sen, jos he näkisivät sen kirjoitettuna niin kuin sen pitäisi olla: Ileigh.

Yksi lukija sanoi: "Minusta on hyvä idea kutsua häntä iLeighiksi, kuin hän olisi Apple-tuote!" kun taas toinen vastasi sanomalla, että jos he tekisivät niin: "Sitä korjataan jatkuvasti hyväntahtoisilta ihmisiltä, jotka ymmärrettävästi luulevat sen olevan kirjoitusvirhe."

Yksi kysyi: "Eikö tämä nimi olisi vain Eily? Mikä on melko normaalia Irlannissa", kun taas toinen sanoi: "Työskentelin naisen kanssa nimeltä Eilidh. Hän oli englantilainen, mutta sanoi sen olevan irlantilainen nimi. Hän lausui sen 'Eye-Lee'."

Toinen, jolla oli samankaltainen nimi, kertoi hänelle: "Nimeni on Ileigha, se on sama, mutta a-kirjaimella... Pidän nimestäni."

artikkelin avainsanat:
Isyys lapsen nimi vanhemmuus äitiys