Findance.com
04:10 - 04.03.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
63 vuotta naimisissa ollut pariskunta paljastaa pitkän suhteen erikoisen salaisuuden

Kun pariskunta on ollut pitkään naimisissa, moni saattaa kysyä mikä on heidän kestävän liittonsa salaisuus. Tähän vastataan usein kiintymys, hyvät kommunikointitaidot ja kompromissit.
Josephine ja Aubrey Langley ovat olleet naimisissa jo 63 vuoden ajan, mutta he vastasivat tähän kysymykseen totuttua erikoisemmalla tavalla.

Rouva Langleyn mukaan heidän pitkän avioliittonsa salaisuus on se, kuinka aviomies osaa grillata ja valmistaa erikoisen hyvää Gin tonicia. Herra Langley halusi lisätä tähän vielä hyvän huumorintajun.

Pariskunta, iältään 90- ja 91-vuotiaat, tapasi toisensa vuonna 1958, kun he olivat ratsastamassa Mostyn Dance Hallissa Pohjois-Walesissa. Heidän ensimmäiset treffinsä olivat Pontypoolin elokuvateatterin takarivillä. He viettävät pian 64-vuotishääpäiväänsä.

Langleyt asuvat walesilaisessa hoitokodissa, jossa järjestettiin romanttiset juhlat ja tarjottiin asukkaille ruuan lisäksi myös samppanjaa. Hoitokodissa asuu muitakin aviopareja, joilla on takanaan yhteensä 199 vuotta avioliittoa.

Muutkin juhlaan osallistuneet avioparit kertoivat pitkän liittonsa syitä. Olwen ja Arthur Hayward iältään 100 ja 101 vuotta, ovat olleet naimisissa yli 75 vuoden ajan. He kertoivat pitkän liittonsa salaisuudeksi perinteisemmät syyt kuin Langleyn pariskunta: onnellinen avioliitto ja rakastava perhe.