Landmark Media / Alamy / AOP
14:10 - 27.12.2023 / viihde / Findance
Yksin kotona 2 -leffasta tuttu talo myynnissä - Hintapyyntö mojova
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Viisikerroksinen 1800-luvun kaupunkitalo (townhouse), joka nähtiin elokuvassa Yksin kotona 2 - Eksynyt New Yorkissa, hakee uutta omistajaa.

Manhattanin Upper West Sidella sijaitseva viisikerroksinen kaupunkitalo, joka tuli tunnetuksi Macaulay Culkinin tähdittämässä elokuvassa, on nyt myynnissä 6,7 miljoonan dollarin hintaan.

Talo, joka sijaitsee osoitteessa 51 West 95th Street, on ollut markkinoilla jo yhdeksän kuukautta, ja sen hintaa on laskettu 7,6 miljoonasta dollarista alkaen huhtikuussa, ja uudelleen heinäkuussa, kertoo New York Post.

Ainutlaatuinen ja historiallinen talo

Neljän makuuhuoneen ja viiden kylpyhuoneen koti on rakennettu 1800-luvulla ja se on sijainniltaan erittäin arvostetulla alueella. Kiinteistövälittäjä Dexter Guerrieri kuvailee taloa "ikoniseksi listaukseksi" ja kehui sen sijaintia kauniilla Central Parkin korttelilla.

Lue myös: Tästä syystä Yksin kotona -perhe ei tajunnut Kevinin jääneen kotiin

Talosta löytyy yksityinen puutarha, aurinkoinen terassi ja ilmastoitu viinikellari. Lisäksi talo tarjoaa kaari-ikkunat, kauniit listat ja korkeat katot. Uuden omistajan ei tarvitse unohtaa, että talo oli mukana vuoden 1992 jouluelokuvassa, sillä nykyiset asukkaat saavat edelleen kirjeitä lapsilta, jotka puhuvat Yksin kotona -elokuvasta joulun aikaan.

- Jopa parin viime päivän aikana saksalainen pariskunta tuli talon eteen ja alkoi ottaa valokuvia, Guerrieri naureskelee.