20th Century Fox
04:10 - 23.12.2023 / elokuvat / Tuija Mehtätalo
Tästä syystä Yksin kotona -perhe ei tajunnut Kevinin jääneen kotiin
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Vaikka Yksin kotona-elokuvan julkaisusta on jo 33 vuotta, elokuvan fanit keksivät vasta nyt syyn sille, miksi elokuvan Kevin unohdettiin kotiin, kun muun perhe lähti viettämään joulua Pariisiin.

Kun muu perhe kiirehti lentokentälle, Kevin oli vielä nukkumassa. Monet ovat ihmetelleen, miten on mahdollista, että kukaan ei huomannut hänen poissaoloaan. Nyt elokuvan fanit ovat vihdoin tajunneet, miksi näin kävi, raportoi brittilehti Mirror.

Syy saattoi löytyä riidasta, joka käytiin perheen keittiössä ennen matkaa

Kaiken syynä voisi olla Kevinin isoveli Buzz, joka ärsytti Keviniä niin, että se johti veljesten väliseen riitaan, joka tapahtui keittiössä. Riidan lomassa kaatui maitoa pöydälle mm. lentolippujen ja passien päälle.

Perheen isä Peter siivosi sotkun ja heitti mielestään roskiin vain kastuneita tarpeettomia asioita. Kun katsoo tarkemmin elokuvaa, voi nähdä kuinka isä heittää samalla roskiin myös Kevinin lentolipun. Tästä syystä Kevinin puuttumista ei huomattu edes, kun virkailijalle ojennettiin lentokentällä perheen lentolippuja.

Yhden puuttumista ei myöskään huomattu, kun Kevinin serkku Heather laski ulkona ennen lähtöä, olivatko kaikki paikalla ja mukaan laskuihin tuli myös naapurin lapsi.

Joten Peter saattaa olla pääsyyllinen siihen, että Kevin unohtui kotiin eikä päässyt lennolle. Moni elokuvan fani ihmettelee, miksei ole tajunnut tätä aiemmin, vaikka he ovat nähneet elokuvan useaan kertaan.

artikkelin avainsanat:
Home Alone joulu Yksin kotona