Findance.com
02:10 - 05.06.2023 / viihde / Findance
Äiti, 41, puki stringibikinit - "Miksi kaikki käyttäytyvät minua kohtaan oudosti?"

TikTok-palvelussa vaikuttava äiti on kertonut, että hänen miehensä suostutteli hänet käyttämään stringejä bikineissä lomamatkalla, mutta kaikki katsoivat häntä oudosti - tai niin hänestä ainakin tuntui.

Yli 4 miljoonaa TikTok-tykkäystä kerännyt Kim tunnetaan paremmin käyttäjänimellä @themomwhoshouldbeworking, ja hän kuvaa itseään "sarkastiseksi äidiksi ja vaimoksi", joka jakaa sovelluksessa omakohtaisiin kokemuksiinsa perustuvaa sisältöä.

Kimin julkaisema video, jossa hän on uima-altaan edustalla, on kerännyt lähes puoli miljoonaa katselua.

Videon saatetekstissä Kim kertoo olevansa yllättynyt saamistaan reaktioista rohkeaa uimapukua käyttäessään, mutta nyt hän vain hymyilee tilanteelle. Hän on merkinnyt videon muun muassa tunnisteilla #momsover40.

Kimin yllättävä lomakokemus

Videolla Kim poseeraa uima-altaan reunalla pienissä bikineissä, pitäen kädessään pyyhettä ja huuliaan liikuttaen. Hän käyttää MTV:n Jersey Shore -sarjasta tutun Snookien ääniraitaa: "Miksi kaikki käyttäytyvät minua kohtaan oudosti?".

Kim lisää videolle tekstin: "Kun miehesi suostuttelee sinut käyttämään pikkuruisia bikineitä lomalla, vaikka olet 41 vuotta vanha äiti."

Hän lisäsi kommenteissa, että tuntee itsensä tilanteessa suorastaan vainoharhaiseksi.

@themomwhoshouldbeworking At first i was like but then i was like #momsover40 #husbandandwife #wivesover40 #marriagehumor #vacationmode

Tukea ja kannustusta seuraajilta

Kimin seuraajat ovat ottaneet hänen avoimuutensa vastaan kannustaen ja tukea antaen. He ovat kehuneet Kimin vartaloa ja rohkeaa valintaa uimapuvuksi.

"Anna mennä tyttö", eräs kommentoi. Kim vastasi: "Juuri niin miehenikin sanoi..."

Toinen kannusti häntä sanoen: "Jos sinulla on se, näytä se." Kim vastasi: "Heh, mieheni luulee, että minulla on se, ja se on kaikki, mitä minä välitän."

Joku muisteli omia kokemuksiaan: "Minä käytin kerran sellaisia, mutta 90-luvulla se oli tabu."

Yksi TikTok-käyttäjä kommentoi, että kukaan ei kiinnittäisi huomiota: "Vaimoni oli aluksi ujo, mutta nyt hän ei enää pysty palaamaan isoäidin bikineihin."

Eräs seuraaja totesi Kimille: "Sinulla ei ole mitään peiteltävää, olet kaunis."

@themomwhoshouldbeworking My husband said he’d honk at me too #momsover40 #wivesover40 #fitmom #wivesoftiktok #momsoftiktok

artikkelin avainsanat:
bikinit naiskauneutta stringibikinit TikTok