Findance.com
04:10 - 24.01.2023 / maailmalta / Findance
Morsian kuoli käytettyään väärää lusikkaa

Jess Prinsloo, 24-vuotias tuleva morsian, menetti traagisesti henkensä vain muutama päivä unelmiensa kosinnan jälkeen, raportoi brittilehti Mirror.

- Hänen sukuaan asuu paljon Etelä-Afrikassa, eikä hän ollut käynyt siellä kuuteen vuoteen, joten tiesin, ettei parempaa paikkaa kosinnalle ole, sulhanen Craig McKinnon kertoo Mirrorille.

- Ääneni särähti, kun laskeuduin polvilleni ja kysyin: 'Menetkö kanssani naimisiin?'. Hän sanoi: 'Voi luoja' ja alkoi itkeä ennen kuin suostui. Hänen ilmeensä... se merkitsi kaikkea, McKinnon jatkaa.

Lue myös: 12-vuotias tyttö kuoli TikTok-haasteeseen

Etelä-Afrikassa tehdyn kosinnan jälkeen Jess olin äitinsä luona Johannesburgissa ja sai massiivisen allergisen reaktion sekoittaessaan teekuppia väärällä lusikalla. Lusikassa oli nimittäin maidonjäämiä.

Jess oli ollut allerginen maitotuotteille yhdeksän kuukauden iästä lähtien, ja hänellä oli vuosien varrella ollut monia läheltä piti -tilanteita.

Hänen sulhasensa Craig McKinnon on nyt Jessin menetettyä henkensä herättämässä tietoisuutta siitä, miten vakava allergia voi olla.

- Kun Jess kuoli, myös osa minusta kuoli - mutta ketään ei voi syyttää hänen kuolemastaan. Haluan vain, että ihmiset kuuntelevat ja ymmärtävät, miten vakavasta asiasta on kyse, Craig McKinnon toteaa.

Craig suunnittelee Etelä-Afrikassa pidettävien hautajaisten lisäksi myös toista jäähyväisjuhlaa Jessille Isossa-Britanniassa.

Lue myös: Ihminen makasi kuolleena kotonaan yli 20 vuotta - Vieressä vilkas tie

artikkelin avainsanat:
oudoimmat