Netflix
08:10 - 02.01.2023 / elokuvat / Findance
Onko Lucien Laviscount seuraava James Bond?

Lucien Laviscount on huhuissa seuraava James Bond.

Raporttien mukaan 30-vuotias brittinäyttelijä - joka esittää Alfiea Netflixin menestyssarjassa Emily in Paris - on kiinnittänyt elokuvatuottaja Barbara Broccolin huomion, jonka kerrotaan etsivän uutta 007:ää Daniel Craigin tilalle.

Daily Mail -lehti väittää, että Laviscount on noussut kärkisijoille roolin saajaksi Emily in Paris -sarjan ansiosta, ja että Bond-tuottajat ovat sanoneet, että hän näyttää täydelliseltä 007-smokissa ja sopisi hyvin hahmoksi.

Yksi asia saattaa kuitenkin haitata hänen mahdollisuuksiaan - hänen aiempi esiintymisensä Celebrity Big Brother -ohjelmassa. Vaikka tuottajat ovat tiettävästi edelleen innoissaan Laviscountista, heidän sanotaan pitävän ohjelmaa liian matalalentoisena Bond-näyttelijän profiilille.

Vaikka aiemmin on kerrottu, että Idris Elbaa on harkittu rooliin, uskotaan, että Laviscount saattaisi olla parempi valinta, sillä hän on nuori näyttelijä, joka sopii kriteereihin, joita Bond-tuottajat etsivät.

Brittilehtien huhuissa Bond-näyttelijäksi on viety monia muitakin nimiä ja loppujen lopuksi valinta saattaakin kohdistua johonkin aivan muuhun...