Netflix
05:50 - 31.10.2022 / tv-sarjat / Findance
Liam Hemsworth korvaa Henry Cavillin The Witcher -sarjan pääosassa

Netflix on tilannut The Witcher - Noituri -sarjasta neljännen tuotantokauden.

Sarjassa tulevat tällöin puhaltamaan uudet tuulet, koska Liam Hemsworth tulee hyppäämään päärooliin Henry Cavillin sijasta.

- Matkani Geralt Rivialaisena on ollut täynnä hirviöitä ja seikkailuja, ja valitettavasti lasken medaljongini ja miekkani kolmannen kauden päätteeksi. Minun tilalleni Valkoisen suden rooliin astuu fantastinen Liam Hemsworth. Kuten kirjallisuuden suurimpien hahmojen kohdalla, luovutan soihdun kunnioituksella ja odotan innolla Liamin näkemystä tästä kiehtovimmasta ja vivahteikkaimmasta miehestä, Henry Cavill tokaisee.

- Witcher-fanina olen aivan haltioissaan mahdollisuudesta näytellä Geralt Rivialaista. Henry Cavill on ollut uskomaton Geralt, ja olen otettu siitä, että hän antaa minulle ohjakset ja antaa minun tarttua Valkoisen suden miekkaan hänen seikkailunsa seuraavassa luvussa. Henry, olen ollut fanisi jo vuosia, ja inspiroiduin siitä, mitä annoit tälle rakastetulle hahmolle. Minulla saattaa olla suuret saappaat täytettävänä, mutta olen todella innoissani astuessani The Witcherin maailmaan, Liam Hemsworth kertoo.

Cavill nähdään kuitenkin roolissa vielä kolmannella tuotantokaudella, joka on luvassa kesällä 2023. Lisäksi luvassa on aikaisempiin tapahtumiin sijoittuva minisarja The Witcher: Blood Origin.

Cavillin tulevaisuuteen kuuluu ainakin rooli Teräsmiehenä. Deadlinen mukaan The Witcherin tuotantoaikataulut eivät olleet enää sovitettavissa Cavillin muihin projekteihin.