Instagram / Pasha Pozdniakova
02:10 - 27.05.2022 / viihde / Findance
TikTok: Superkurvikas Pasha Pozdniakova osallistui povea liikkeelle pistävään haasteeseen

Pasha Pozdniakova on osallistunut suosittuun TikTok-haasteeseen taehyun is so bf -biisin tahdissa.

Monet kurvikaunottaret ovat viime aikoina hyödyntäneet biittihaastetta, alla Pashan näyte:TikTok on tämän vuoden aikana puuttunut monen mielestä epäreilulla tavalla villitykseen, jossa pomputetaan rintoja eri tavoilla. Monien TikTok-tähtien tilit on jäädytetty ilman selityksiä. Vain osa heistä on saanut valituksella tilinsä takaisin.

Samaan aikaan rintojen liike on osoittautunut erittäin tehokkaaksi keinoa haalia lisää faneja ja ihastusta. Kyseinen biittihaaste onkin tuonut laajalti hyvän tekosyyn laittaa povi liikkeeseen ilman että TikTok puuttuu.Pasha Pozdniakova on onnistunut haalimaan TikTokissa jo yli 250 tuhatta seuraajaa. Eikä ihme, Savonlinnasta ponnistavan kaunottaren videot ovat varsin viihdyttäviä kuten alla oleva Grand Theft Auto -teemainen pätkä:


Pasha Pozdniakova julkaisee aika ajoin myös salivideoita.

Pashan yksi viime aikojen suosituimmista videoista on kooste, miten ihmisillä on joskus tapana suhtautua isorintaisiin naisiin.

Nähtäväksi jää, nostaako Pasha Pozdniakova itsensä TikTokissa vielä miljoonatähdeksi! Instagramissa hänellä on yksi suomalaisten kovimmista seuraajamääristä: 1,5 miljoonaa.