Minerva Kustannus Oy
06:10 - 10.10.2021 / viihde / Findance
Peter James julkaisee uuden Roy Grace -dekkarin Kuolemaan jätetty - Ensi kertaa urallaan Roy Grace on täydellisessä umpikujassa

Peter James julkaisee uuden dekkarin Kuolemaan jätetty.

Kyseessä on rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan suositun kirjasarjan seitsemästoista osa.

Niall ja Eden Paternoster ovat palaamassa kotiin tavanomaiselta sunnuntaiajelultaan, kun Eden vaatii pysähtymään matkalla kaupassa. Vastentahtoisesti Niall kaartaa supermarketin parkkipaikalle ja jää odottelemaan kauppaan juoksevaa vaimoaan. Hän odottaa. Ja odottaa. Eden ei kuitenkaan tule takaisin. Hän on kadonnut.

Muutamaa päivää myöhemmin kiivaasti syyttömyyttään vakuutteleva Niall pidätetään epäiltynä vaimonsa murhasta.

Kun Roy Grace alkaa tutkia Edenin katoamista, käy ilmeiseksi, ettei mikään tapauksesta tiedetty pidä paikkaansa. Ensi kertaa urallaan Roy Grace on täydellisessä umpikujassa.


Roy Grace -dekkareista on tehty Suomessakin nähtävä tv-sarja

Peter Jamesin teokset ovat olleet jatkuvasti Britannian bestsellerlistojen kärjessä, ja niitä on käännetty 37 kielelle. Hänen kirjojaan on myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.
Peter Jamesille on myönnetty toistakymmentä kirjallisuuspalkintoa, mm. Best Crime Writer of the Year sekä People's Bestseller Dagger for Crime Novel of the Year.

Peter James on kirjailija, käsikirjoittaja, tuottaja ja yksi aikamme suosituimmista dekkaristeista. James toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa, ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. Hän on myös ollut arvostetun kansainvälisen Crime Writers’ Associationin puheenjohtaja.

Maikki Soron suomeksi kääntämä kirja ilmestyy ensi viikolla.