Långfilm Productions Finland Oy
16:10 - 21.05.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena nyt: Kentän laidalla alkoi - uutta kotimaista sarjaa tähdittävät mm. Mikko Kouki ja Mervi Takatalo

Yle Areena on aloittanut uuden kotimaisen sarjan Kentän laidalla.

Sarjaa esitetään myös sunnuntaisin Yle TV1 -kanavalla klo 21.05.

Junnufutiksessa vanhemmat ottavat kentän laidalla mittaa toisistaan ja nuoret yrittävät selvitä pelistä ehjinä. Siinä missä turkulaisen Aura Unitedin 12-vuotiailla pelaajilla on reilu urheiluhenki, saavat eripuraiset vanhemmat riidan aikaiseksi niin buffetin hoidosta, joukkueenjohtajan valinnasta kuin varainkeruustakin.

Törmäyskurssille joutuvat monilahjakkaan Marlonin kunnianhimoinen Erika-äiti (Mervi Takatalo), rutinoitunut joukkueenjohtaja Artsi (Mikko Kouki) ja kaksospojilleen peliaikaa rahallakin tavoitteleva Helge (Mats Långbacka). Tukholmasta Turkuun muuttaneella Zaribasin perheellä on omat ongelmansa menneisyyden salaisuuksien kanssa. Joukkueen voitot ja hurmion hetket tiivistävät rakoilevia rivejä, mutta huippu-urheilulla on hintansa, jota vain huumori voi lievittää.

Yhteistä vanhemmille on se, että kaikki tahtovat lastensa parasta – hinnalla millä hyvänsä. Sarjassa on kyse myös aikuisten pyrkimyksistä menestyä, tulla hyväksytyiksi ja rakastetuiksi.


Sarjan on käsikirjoittanut Annina Holmberg ja ohjannut Lauri Nurkse. Sarjan on Ylelle tuottanut Långfilm Productions.

Rooleissa mm. Mervi Takatalo, Mikko Kouki, Tapio Liinoja, Peter Kanerva, Mats Långbacka, Jaana Saarinen, Laura Malmivaara, Aaro Wichmann, Cecilia Paul, Helmi-Leena Nummela, Thomas Hanzon, Akseli Kouki, Mazdak Nassir ja Vida Koivumäki.


Katso sarjan traileri alla: