Anna Vinterfall / Viaplay
14:10 - 30.04.2021 / elokuvat / Findance
Elisa Viihde Viaplay tänään: alkuperäiselokuva Glacier - "hengenvaarallinen virus leviää ihmisten lähikontakteissa"

Elisa Viihde Viaplay tarjoaa tänään uuden alkuperäiselokuvan Glacier, jonka käsikirjoituksesta vastaa ruotsalainen menestyskirjailja Camilla Läckberg.

Viaplay -alkuperäiselokuva ei voisi olla ajankohtaisempi, sillä se vie katsojansa keskelle pandemiaa, jossa hengenvaarallinen virus leviää ihmisten lähikontakteissa. Pandemia-ajan rakkaustarina saa alkunsa, kun kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä ovat eristyksissä hotellissa.

Elokuvan on ohjannut Baker Karim. Elokuvan luomisessa on ollut Läckbergin ja Karimin lisäksi mukana myös Alexander Karim. Elokuva on Bad Flamingo Studiosin tuotanto. Tuottajina elokuvalle toimivat Olivier Guerpillon ja Frida Hallberg Fox in the Snow Films -tuotantoyhtiöstä. Pääosia elokuvassa näyttelevät ruotsalaistähdet Lena Endre (Wallander-elokuvat) ja Alexander Karim (Advokaten-sarja ja Johan Falk -elokuvat).


Ajankohtaista teemaa on käsitelty Elisa Viihde Viaplayssä aiemminkin

– Elisa Viihde Viaplaysta löytyy alkuperäissarjojen lisäksi myös Viaplay-alkuperäiselokuvia. Pandemia-rakkaustarina ’Glacier’ kuvaa sopivasti kärjistävällä tavalla aikaa, jota olemme eläneet jo vuoden. Viruksen leviämistä on käsitelty alkuperäistuotannoissamme myös ennen koronapandemiaa: Ivalo-alkuperäissarjassa hengenvaarallinen virus leviää Lapissa. Kun sarjaa tehtiin, ei tulevasta pandemiasta ollut kenelläkään vielä tietoa, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Ivalon toinen kausi nähdään Elisa Viihde Viaplayssa loppuvuodesta 2021.

Katso Glacier-leffan suomitraileri alla: