Alamy / AOP
06:10 - 08.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 10 / 2021 - mm. uudet sarjat Diileri ja The One

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat elokuvat:

9.3.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw (USA 2019, toiminta)

Agentti Luke Hobbs lähetetään Englantiin pysäyttämään tappavaa biouhkaa. Tehtävä pakottaa hänet yhteistyöhön arkkivihollisensa, palkkasoturi Deckard Shaw'n, kanssa.

The Art of Self-Defense (USA 2019, musta komedia

Sävyisä mies kyllästyy kyykyttämiseen ja ilmoittautuu karatekurssille, jonka arvoituksellinen opettaja tutustuttaa hänet synkkään ja hypermaskuliiniseen alakulttuuriin. Jesse Eisenberg ja Imogen Poots tähdittävät.

Tähtisade (animaatiosarja - 3. tuotantokausi)

8-vuotias Sonja ei ole moksiskaan kirjavan roistojoukon leikkiinkutsuista. Hänellä on voima muuttua lapsisankari Tähtisäteeksi, joka pelastaa päivän joka kerta.

10.3.

Diileri (ranskalainen rikosdraamasarja - 1. tuotantokausi)

Löydettyä materiaalia jäljittelevässä sarjassa jännitteet kärjistyvät, kun elokuvantekijät tunkeutuvat jengien hallitsemalle alueelle kuvaamaan räppärin musiikkivideota.

Häät vai huusholli? (reality-sarja - 1. tuotantokausi)

Hääsuunnittelija ja kiinteistövälittäjä kilpailevat tulevien aviopuolisoiden suosiosta – ja kukkarosta. Valitsevatko pariskunnat satuhäät vai unelmakodin?

Last Chance U: Koripallo (dokumenttisarja)

Itäisessä Los Angelesissa vankkojen periaatteiden valmentaja johtaa nuoria, jotka haluavat saavuttaa opiskelutavoitteensa.

11.3.

The Block Island Sound (USA 2020, scifi / kauhu)

Kalastajan perhe joutuu kohtaamaan saarella kauhuja ja synkkiä totuuksia, kun pahantahtoinen voima alkaa tappaa eläimiä ja uhkaa heitäkin.

Siskojen piiri (espanjalainen historiallinen draamaelokuva)

Baskimaa, 1609. Ryhmä noituudesta syytettyjä naisia yrittää saada teloitustaan lykättyä houkuttelemalla inkvisiittorinsa todistamaan noitien sapattia.

12.3.

Kyllä-päivä (koko perheen komedia)

Edessä on hurjan hauska seikkailujen päivä, kun yleensä kaiken kieltävät vanhemmat päättävätkin suostua lastensa villeihin pyyntöihin – paria perussääntöä unohtamatta.

The One (brittiläinen scifi-sarja - 1. tuotantokausi)

DNA-tutkija auttaa ihannekumppanien löytämisessä ja luo uskaliaan uuden palvelun, joka yhdistää yksinäiset rakkauden – ja valheiden – nimissä.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!