Alamy / AOP
07:10 - 01.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 9 / 2021 - mm. uudet sarjat Pacific Rim: Pimeä vyöhyke ja Kummitusten kaupunki

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

1.3.

Biggie: I Got a Story to Tell (dokumentti)

Harvinaista kuvamateriaalia ja syväluotaavia haastatteluja sisältävä dokumentti on kunnianosoitus huumekauppiaasta rap-kuninkaaksi ponnistaneelle The Notorious B.I.G:lle.

2.3.

Sanabileet (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Tässä ovat ihastuttavat eläinvauvelit Bailey, Franny, Kip ja Lulu. He pyytävät sinut kaverikseen auttamaan ja yhdessä oppimaan!

3.3.

Murder Among the Mormons (dokumenttisarja)

Tuhoisa teko ravistelee maailmanlaajuista kirkkokuntaa perustuksia myöten tässä uskomattomassa tosirikostarinassa.

Näpit irti! (USA 2020, komedia)

Äidin kapinallisen menneisyyden ja uuden ystävän itsevarmuuden innoittamana ujo 16-vuotias julkaisee nimettömänä lehtisen, joka tuomitsee koulussa vallitsevan seksismin. Elokuvaa tähdittävät Hadley Robinson, Josephine Langford, Patrick Schwarzenegger ja Lauren Tsai.

4.3.

Pacific Rim: Pimeä vyöhyke (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Kaijujen riepoteltua Australiaa sisaruspari ryhtyy jäger-ohjaajiksi ja lähtee etsimään vanhempiaan kohdaten uusia olentoja, hämäriä tyyppejä ja yllättäviä liittolaisia.

5.3.

Kummitusten kaupunki (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Tässä on Kummituskaarti! Ryhmä seikkailee ympäri Los Angelesia kummituksia haastatellen ja ongelmia ratkoen. Samalla he oppivat lisää kaupunkinsa historiasta.

Nevenka: Taistelu seksuaalista häirintää vastaan (espanjalainen dokumenttisarja)

Nevenka Fernández – ensimmäinen espanjalainen, joka voitti kanteen seksuaalisesta häirinnästä poliitikkoa vastaan – kertoo nyt tapauksesta 20 vuoden hiljaisuuden jälkeen.

Sentinelle (ranskalainen toimintatrilleri)

Traumaattisen taistelutehtävän jälkeen kotiutettu ranskalainen eliittisotilas käyttää tappavia taitojaan kostaakseen miehelle, joka tuotti tuskaa hänen sisarelleen. Olga Kurylenko tähdittää.