MTV Oy
15:10 - 16.02.2021 / tv-sarjat / Findance
Sukuni salat sai vahvan startin MTV3-kanavalla - mtv-palvelussa jo katsottavissa myös Jukka Jalonen -jakso

MTV3-kanavalla maanantai-iltana aloittanut Sukuni salat sai upean startin. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvan sarjan kotimaisen version ensimmäinen jakso näyttelijä Krista Kososen sukujuurista tavoitti lähes miljoona suomalaista (996 000). Jakson keskikatsojamäärä oli 737 000 ja katseluosuus oli korkea kaikissa ikäryhmissä.

Sukuni salat kiinnostaa myös mtv-palvelussa, jossa on jo katsottavissa sarjan seuraava Jukka Jalosen jakso.

Sukuni salat on nyt alkuvuoden kolmanneksi katsotuin viihdeohjelma heti Putouksen ja Laulu Rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelman jälkeen jättäen jälkeensä muiden kanavien viihdeohjelmien kärjen.

"Olemme todella iloisia ja ylpeitä Sukuni salat -sarjasta ja siitä, että mukana olevat päähenkilöt heittäytyivät niin innokkaasti mukaan tutkimaan sukujuuriaan. Sarja antaa meille jokaiselle paljon ajateltavaa ja yhtymäkohtia elämän monisäikeisistä tarinoista, mutta paljon myös sukututkimuksesta ja historiasta kiinnostuneille katsojille. Tämä tuotanto innosti valtavasti mukana olleita tekijöitä alusta alkaen, eikä ihme! Tuoreena ohjelmahankintana Sukuni salat täydentää myös hienosti MTV:n uutuussarjojen tarjontaa", ohjelman vastaava tuottaja Pia Louhivuori MTV:ltä kertoo.

Sukuni salat vie Suomen rakastetuimpia tähtiä matkalle heidän sukunsa menneisyyteen. Suomen versiossa mukana on ensimmäistä kertaa juontaja, Marja Hintikka, joka kulkee päähenkilöiden rinnalla, kun sukujen salat avautuvat.

Kevään aikana sarjassa nähdään myös Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska, Aku Hirviniemi, Jukka Hilden, Maria Veitola, Anne Kukkohovi, Hjallis Harkimo ja Maria Guzenina.