Scanbox Entertainment
08:10 - 06.01.2021 / elokuvat / Findance
Nelonen ja Ruutu tänään lapsiperheille: mm. Kadonneen arkin metsästäjät, Cinderella - Tuhkimon tarina ja Huisi Hai 2

Nelonen ja Ruutu tarjoavat tänään lapsiperheille runsaasti elokuvia!

Luvassa ovat:

klo 9.15. Kadonneen arkin metsästäjät

Maapallo on jäämässä tulvan alle, mutta onneksi neuvokkaat eläimet ovat rakentaneet turvakseen arkin, jonne kaikki ovat tervetulleita. Valitettavasti Dave ja hänen poikansa Finny ovat niin erikoisen näköisiä ja oloisia otuksia, että laivan kapteenina toimiva leijona ei suostu päästämään pörröistä kaksikkoa kyytiin.

klo 11.00 Huisi Hai 2

Huisi Hai on täällä taas! Suomeksi puhutussa koko perheen animaatioelokuvassa pahamaineinen Troy-hai päättää koetella riuttaa, jossa Panu ja muut kalat asustavat. Toisin kuin viimeksi, Panu ei tällä kertaa pysty yksin pistämään Troylle ja tämän kavereille kampoihin. Päihittääkseen Troyn, riutan asukkaiden on puhallettava yhteen hiileen.

klo 13.35 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Kattilakosken perheen huvilaloma alkaa väärinkäsityksellä, jonka seurauksena perhe päätyy kylän poliisien mökkinaapuriksi. Konstaapelit naamioituvat saadakseen olla rauhassa, mutta Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät välittömästi. Lähimaastossa piileskelevät vankikarkurit lisäävät lämminhenkisen seikkailukomedian kierroksia entisestään.

Anna Dahlmanin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Emily Shipway, Ella Kangas, Niina Lahtinen, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Joonas Nordman, Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä.

klo 15.25 Cinderella - Tuhkimon tarina

Romanttinen fantasiaelokuva Ella-tytöstä, jonka onnellinen lapsuus saa traagisen käänteen, kun äiti kuolee ja isä menee uusiin naimisiin. Ilkeän äitipuolen (roolissa Cate Blanchett) ja tyhmänkauniiden sisarpuolten huonossa kohtelussa kovaonnisesta Ellasta tulee Tuhkimo. Onneksi maailmassa on kuitenkin taikuutta ja elämään astuu uljas prinssi. Elokuva sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta puvustuksesta.

Kenneth Branaghin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Stellan Skarsgård ja Helena Bonham Carter.