MTV Oy
15:10 - 21.12.2020 / tv-sarjat / Findance
Kuutamolla jatkuu MTV3:lla 16.1. - luotsina Janne Kataja, mukana mm. Masked Singer Suomi -tuomarit Jenni Kokander ja Maria Veitola
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Vuodenvaihteen jälkeen on taas aika antaa hyvien tarinoiden viedä mennessään, kun tv-klassikko Kuutamolla jatkaa MTV3-kanavan lauantai-illoissa 16. tammikuuta klo 21 alkaen.

Janne Katajan juontamassa ohjelmassa tunnetut suomalaiset kokoontuvat kertomaan valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Jokaisessa jaksossa kolme vaihtuvaa vierasta kertoo kolme tarinaa, joista kaksi on totta ja yksi täyttä puppua. Kilpailijoiden ja yleisön tehtävänä on tunnistaa sepite totuuksien joukosta.

Uudella kaudella uskomattomia tositarinoita ja jättimäisiä valetarinoita kuullaan ainakin Maria Veitolalta, Jorma Uotiselta, Jenni Kokanderilta, Pekka Poudalta ja Kuutamolla-ikoni Santeri Kinnuselta.

Onko joku heistä suudellut Barack Obamaa? Löytyykö jonkun kaapista Paavin sukka? Omistaako joku namibialaisen keuhkoparantolan? Nämä tai sitten jotkut muut väittämät selviävät, kun Kuutamolla palaa uusin jaksoin.

"Uudella tuotantokaudella on luvassa todella värikkäitä tarinoita! Kyllä vaan tarinat kiinnostavat ihmisiä, ja juuri siitähän Kuutamolla-ohjelmassa on kyse: tarinankerrontakulttuurista. Ensimmäisellä kaudella tunnelma studiossa oli mukava ja leppoisa, joten odotan myös toista kautta innolla ja malttamattomana", Janne Kataja kertoo.