MTV Oy
10:10 - 13.12.2020 / tv-sarjat / Findance
Tästä on kyse MTV3:n uudessa ohjelmassa Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

MTV3 aloittaa perjantaina 25. joulukuuta klo 20.00 uuden musiikkiohjelman Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi.

Koko kansan tähdet yllätetään istuttamalla heidät tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Musiikkiyllätykset on valmisteltu huolella, salassa ja ennen kaikkea rakkaudella.

Ohjelmassa yllätettävien julkisuudesta tuttujen henkilöiden nimilista on pitkä ja vaikuttava. Koko kauden aikana yllätetään kaikkiaan kolmekymmentä suomalaista rakastettua hahmoa, jotka ovat tuttuja urheilukentiltä, näyttämöiltä, keikkalavoilta ja televisiosta.

Oman, juuri hänelle räätälöidyn musiikkiesityksen ja yllätyksen saavat muun muassa Samuli Edelmann, Tuure Boelius, Minka Kuustonen, Vesa-Matti Loiri, Mikko Leppilampi, Paula Koivuniemi, Satu Silvo, Miitta Sorvali, Amin Asikainen ja Jonna Tervomaa.

Laulu rakkaudelle perustuu ranskalaiseen formaattiin, ja se tarjoilee suuria tunteita ja tarinoita. Ohjelmassa paljastuu yllättäviä ystävyyksiä, ihailun kohteita, kunnianosoituksia. Esitettävä kappale voi liittyä yllätettävän ja yllättäjän yhteiseen, jaettuun kokemukseen, se voi olla kunnianosoitus tuolissa istuvalle tai vaikkapa kiitos, joka on joskus jäänyt sanomatta.

Katso esittelyvideo alta:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!