HBO
00:10 - 24.11.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic: Erlend Loen Muleum-romaaniin perustuvan Kamikaze-sarjan keulakuvaksi Marie Reuther

HBO Nordic aloittaa ensi vuonna uuden sarjan Kamikaze.

Tanskalainen uutuussarja perustuu huippusuositun kirjailija Erlend Loen romaaniin Muleum. Nimekäs tanskalaisohjaaja Kaspar Munk ohjaa Tanskan ensimmäisen HBO-sarjan kaikki kahdeksan jaksoa. Pääosaan on kiinnitetty lupaava nuori näyttelijä Marie Reuther (kuva nimeä klikkaamalla).

Kamikaze on vaikuttava draamasarja, jonka keskiössä on 18-vuotias hurjapää, hypnoottisen hurmaava Julie, joka etsii itseään ja elämän merkitystä menetettyään kaiken. Sarjan alussa Julie on juuri täyttänyt 18 ja saa isältään tekstiviestin, joka jää hänen elämänsä viimeiseksi. Vain sekunteja viestin lähettämisen jälkeen Julien vanhemmat ja isoveli menehtyvät lento-onnettomuudessa Ugandassa, ja Julie jää yksin perheen valtavaan kartanoon.

Päällisin puolin Juliella on kaikkea, mistä moni voi vain unelmoida: nuoruutta, kauneutta, rahaa. Paljon rahaa. Kun Julie alkaa käsittää menettäneensä perheensä, hänen on kuitenkin vaikea löytää syitä jatkaa elämäänsä. Julie päätyy lähtemään vaaralliselle matkalle, joka tempaa hänet kotimaastaan Tanskasta toiselle puolelle maailmaa.

Kamikazen pääosassa nähdään nuori tanskalaistähti Marie Reuther. Julien rooli on Reutherin uran ensimmäinen pääosa. Ensi vuonna näyttelijä nähdään merkittävässä roolissa myös Tanskan kuninkaallisen teatterin Valheet ja viettelijät -näytelmässä.

Sarjassa esiintyvät lisäksi Charlotte Munck (A War) Julien äitinä, joka on yksi Ruotsin tunnetuimmista näyttelijöistä, sekä Johan Rheborg (Sunny Side) Julien isänä. Mads Reuther (Into the Darkness) esittää Julien veljeä Tomia, Aleksandr Kuznetsov (Great Poetry) taas perheen apulaista Krysztofia. Julien ystäviä Constancea, Sofiaa ja Mickeä näyttelevät Carla Philip Røder (Wildland), Vidhi Kastebo (Iqbal & The Jewel of India) ja Casper Kjær Jensen (Shadows in My Eyes). Tanskalainen koomikko ja näyttelijä Anders Matthesen (Terkel in Trouble, Checkered Ninja) on Julien psykologi, Psyko-Bo.

HBO Nordic aloittaa tällä viikolla uuden kauhusarjan - lue täällä. Erlend Loen romaaneihin pääset helposti käsiksi (*sponsoroitu linkki*) täällä.