Anniina Baumann
11:10 - 02.10.2020 / musiikki / Findance
Twerkkaaja Tinze julkaisi uuden musavideon BaeBae - mukana myös Jannika B ja YAYO

Twerk-tanssin kansainvälinen tähti Tinze on julkaissut uuden singlen BaeBae.

Tuoreella kappaleella kuullaan valloittavaa Jannika B:tä ja nousevaa rap-artistia YAYO’a.

BaeBae on jatkoa toukokuun lopussa julkaistulle Bakara-debyttisinglelle. Bakara nousi heti julkaisustaan Suomen Spotify-listan kakkoseksi. Kultarajan ylittäneen biisin musiikkivideota on katsottu 600 000 kertaa.

Tinze kertoo yhteistyöstä Jannika B:n ja YAYO’n kanssa seuraavasti:

”Jannikan kanssa tunnetaan jo entuudestaan samasta reeniryhmästä, ja oli ihan huippua, että Jannika halus tulla messiin biisille. Ihailen Jannikan energiaa ja toivon että meidän hyvä meininki välittyy videosta ja biisistä. YAYO on mahtava uusi talentti, jolla on tosi uniikki oma soundi. Biisi on flirttaileva ja toivon sen tanssittavan jengiä”

Jannika B jatkaa:

”Tinze on ihastuttava tyyppi ja omassa lajissaan superlahjakas, että kun pyyntö tuli laulamaan biisille niin taisin vastata kyllä jo ennen kuin olin kuullut biisiäkään. Biisi ja koko proggis on ollut superhauska tehdä ja YAYO'n soundi on samettia!”

YAYO kuvailee BaeBaen meininkiä:

”Oli kiva päästä tekemään täysin uudenlaista juttua. Tinze on makee mimmi, kuka nyt ei haluis olla sen biisillä? Nautin prosessista ja oli kiva tutustua muihin artisteihin, jotka oli tässä mukana. Musavideon kuvauksissa oli tosi hyvä meininki!”

Tampereelta lähtöisin olevan 30-vuotiaan Tinzen (Tia-Maria Sokka) artistisopimuksesta Universal Musicin kanssa kerrottiin viime toukokuussa. Artistikonsepti yhdistää maailmalla suositun tanssilajin twerkin ja musiikin Tinzen säkenöivän persoonan kautta. Tinze on vahvasti mukana kappaleiden tekoprosessissa - hänen suunnittelemansa visiot ja koreografiat yhdistyvät tuottajien ja artistiyhteistöiden kautta kappaleiksi.

Tinze on oma vaikuttava mediansa, jolla on merkittävät seuraajamäärät sosiaalisessa mediassa (YouTube 670 000 tilaajaa, Instagram 300 000 seuraajaa, TikTok 76 500 seuraajaa). Hänen ideologiaansa kuuluvat energisyys, kehopositiivisuus ja lupa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

Jannika B on raivannut tiensä suomipopin kovimpaan kärkeen määrätietoisesti ja omaehtoisesti. Artistin persoona ja oma luonteva musiikkityyli resonoivat vahvasti yleisössä. Jannika B:n musiikissa kuuluvat mainiot kasarivaikutteet hienosti tähän päivään sovitettuina, mikä sopii Jannikan monipuoliseen lauluilmaisuun täydellisesti. Hänet nähdään tänään alkavalla Vain elämää -kaudella, jonka jälkeen alkaa neljännen albumin valmistelu toden teolla. Valovoimainen artisti on aiemmin nähty myös mm. Idols-tuomarina ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

YAYO on 24-vuotias helsinkiläisräppäri, joka julkaisi debyyttisinglensä Punanen Sininen viime heinäkuussa. YAYO’n musiikissa omintakeiset lyriikat ja hokemat yhdistyvät tässä ajassa trendaaviin mumble- ja cloud rap -vaikutteisiin.

Katso BaeBae-musiikkivideo alla:

artikkelin avainsanat:
Jannika B Tia-Maria Sokka Tinze YAYO