Alamy / AOP
12:10 - 31.05.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat - kesäkuu 2020 - mm. Ad Astra ja Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Viaplay tarjoaa kesäkuussa seuraavat uutuuselokuvat:

4.6. Isle of Dogs (Saksa / Japani 2018, animaatio)

Kaikki Megasaki Cityn koirat on viety kaukaiselle saarelle, joka on täynnä jätettä. Kaksitoistavuotias Atari lähtee saarelle etsiäkseen kaivatun vahtikoiransa, Spotsin.

5.6. Ad Astra (USA 2019, scifi)

Ad Astra -elokuvassa ihmiskuntaa uhkaavat oudot hyökkäykset avaruudesta. Hyökkäysten alkuperää lähetetään selvittämään kylmänviileä majuri McBride (Brad Pitt), jonka pulssi ei koskaan nouse yli kahdeksankymmenen. Erakoitunut McBride ei liiemmin välitä sosiaalisesta kanssakäymisestä, ja hän tuntuu olevan onnellisimmillaan omissa oloissaan pysytellessään.

Majuri on toisestakin syystä oikea mies tehtävään: vaaran aiheuttajaksi epäillään hänen isäänsä (Tommy Lee Jones), suurena hyväntekijänä pidettyä avaruustutkijaa, joka katosi oudoissa olosuhteissa planeettojen taa.

Vuonna 2019 ensi-iltansa saanut Ad Astra on James Grayn ensimmäinen Hollywood-elokuva. Visuaalisesti miellyttävä ja mahtipontisesti toteutettu avaruuselokuva oli myös budjetiltaan muhkea - sen tuotantoon käytettiin yli 50 miljoonaa euroa.

6.6. Night Hunter (Kanada / USA 2018, toiminta)

Kun poliisi saa kiinni nettisaalistaja Simon Stullsin, heille selviää pian, että miehen rikosten laajuus ulottuu hänen omia psykologisia traumojaan pidemmälle. Henry Cavill ja Alexandra Daddario tähdittävät.

11.6. The Cleanse (Kanada / USA 2016, draama / komedia

Tuskallisesta erosta toipuva Paul osallistuu self-help-leirille, joka lupaa poistaa niin henkisen kuin fyysisen pahoinvoinnin - kirjaimellisesti. Johnny Galecki ja Anna Friel tähdittävät.

12.6. Fast & Furious: Hobbs & Shaw (USA 2019, toiminta)

Fast & Furious: Hobbs & Shaw on Fast & Furious -elokuvasarjan ensimmäinen itsenäinen spin-off. Elokuvassa Dwayne Johnson ja Jason Statham palaavat rooleihinsa Luke Hobbsina ja Deckard Shawna. Täynnä toimintaa oleva tarina kuljettaa katsojaa ympäri maailmaa, aina Los Angelesista Lontooseen ja Tšernobylin myrkylliseltä laskeuma-alueelta Samoan tropiikkiin.

Elokuvassa geenimanipulaation avulla yli-inhimillisiä voimia saanut anarkisti Brixton (Idris Elba) saa haltuunsa biologisen aseen, joka uhkaa koko ihmiskunnan olemassaoloa. Kahden vihamiehen on yhdistettävä voimansa päihittääkseen vastustaja, joka voi hyvinkin olla heitä kumpaakin kovanaamaisempi. Brixtonin kannoilla on myös älykäs ja peloton MI6:n ex-agentti (Vanessa Kirby), joka sattuu myös olemaan Shawnin sisko.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw -elokuvan lisäksi Viaplayhin saadaan 12. kesäkuuta myös 8 aiemmin ilmestynyttä Fast & Furious -elokuvaa!

13.6. American Woman (USA / UK 2019, draama)

Deb Callahanin elämä muuttuu radikaalisti, kun hänen teini-ikäinen tytär katoaa mystisesti. Deb joutuu yksin sekä kasvattamaan lapsenlastaan että selvittämään kadonneen tyttären mysteeriä. Pääosissa Aaron Paul, Christina Henricks ja Sienna Miller.

19.6. Perhe Addams (USA 2019, animaatio)

Perhe Addams on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen animoitu komediaelokuva, joka perustuu Charles Addamsin sarjakuviensa pohjalta luomaan rakastettuun The Addams Family -perheeseen.

Elokuvassa Addamsin perheen asuttaman vanhan mielisairaalaan viereen on rakennettu luksuskylä. Kylän pääjehu, Margaux, huomaa viereisen kartanon ja päättää joko uudistaa tai raivata sen kokonaan tieltään - sopi tämä nykyisille asukkailla tai ei.

Samaan aikaan Addamsin perhe valmistautuu nuorimman lapsensa Pugsleyn mazurka-aikuistumisseremoniaan. Kaiken hälinän ohessa Pugsleyn isosisko Wednesday tutustuu Margauxin tyttäreen, Parkeriin.

19.6. Five Feet Apart

Stella on kystistä fibroosia sairastava 17-vuotias tyttö, joka joutuu tilansa vuoksi viettämään paljon aikaa sairaalassa. Kun Stella tapaa pojan nimeltä Will, hurmaavan ja kapinallisen samaa tautia sairastavan potilaan, Stella tuntee voimakasta yhteyttä, mutta sääntöjen mukaan hänen ja Willin on pysyttävä turvallisella etäisyydellä toisistaan.

Five Feet Apart on amerikkalainen, vuonna 2019 ensi-iltansa saanut romanttinen draama, jonka pääosissa nähdään Haley Lu Richardson ja Cole Sprouse.

20.6. Ode to Joy (USA 2019, komedia / romantiikka)

Charliella on neurologinen vika, jonka vuoksi vahvat tunteet, etenkin ilo, saavat hänet pyörtymään. Työ kirjastonhoitajana pitää hänet rauhallisessa ympäristössä, mutta sitten hän tapaa Francescan. Martin Freeman ja Morena Baccarin tähdittävät.

25.6. The Philosophy of Phil (Kanada 2019, draama / komedia)

Masentunut hammaslääkäri koittaa keski-iän kriisissään selvittää syytä siihen, miksi hänen onnellisin potilaansa teki itsemurhan, mikä vien hänet synkälle mutta koomiselle seikkailulle.

25.6. Brian Banks (USA 2019, draama)

Nuori jalkapallotähti saa peruustettoman raiskaussyytteen. Todisteiden puutteesta huolimatta hänet tuomitaan ja NFL-unelma on karata käsistä kokonaan, mutta hän ei aio luovuttaa.

26.6. Once Upon a Time in Hollywood (USA 2019, draama / komedia)

Once Upon a Time in Hollywood on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut draamakomedia, jonka on ohjannut ja käsikirjoittanut Quentin Tarantino. Elokuvan pääosissa nähdään nimekäs tähtijoukko: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Dakota Fanning ja Al Pacino. 10 Oscar-ehdokkuutta ja kaksi pystiä pokannut suurelokuva sijoittuu vuoteen 1969, ja se kertoo entisestä televisiosarjan tähdestä Rick Daltonista ja tämän sijaisnäyttelijästä Cliff Boothista.

Elokuva on täynnä uudelleenluotuja kohtauksia legendaarisista elokuvista ja tv-sarjoista sekä viitteitä historiallisiin tapahtumiin.

28.6. Radio Silence (Kanada 2019, trilleri)