Alamy / AOP
20:10 - 17.04.2020 / viihde / Markku Leppilampi
Twitch-striimaaja yritti kasata ensimmäistä kertaa oman PC:n - siitähän seurasi mojova savupilvi!

TechSpot kertoo [lähde] epäonnisesta PC:n kokoamisesta.

Innokkaat PC-harrastajat rakentavat usein kokoonpanonsa itse. Heitäkin saattaa jännittää, ovatko kaikki komponentit lopulta yhteensopivia ja toimivatko ne niin kuin pitäisi.

21-vuotias Twitch-suoratoistaja Fastaction99 sai maistiaisen siitä, minkälaista omin päin rakentelu voi joskus olla. Häntä nimittäin odotti epämiellyttävä yllätys virran kytkemisen jälkeen.

Fastaction99 rakensi ensimmäistä kokoonpanoaan koskaan ja päätti suoratoistaa sen katsojilleen. Hän sai samalla apua katsojilta chatin kautta ja ystäviltään Discord-sovelluksen kautta.

Kaikki vaikutti olevan lopulta kunnossa ja komponentit asennettuna - virtaa ei kuitenkaan ollut vielä kytketty. Jännittävän ilmapiirin sävyttämänä Fastaction99 napsauttikin virrat upouuteen tietokoneeseensa, mutta sekunteja myöhemmin häntä tervehti boot-ruudun sijaan savupilvi.

Suoratoistaja uskoi, että käry tuli tietokoneen kotelon etuosassa sijaitsevista tuulettimista. TechSpotin mukaan savu tuli kuitenkin emolevyltä - mahdollisesti 24-pinnisen liittimen tienoilta.

Alla video.


Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

artikkelin avainsanat:
hullut jutut tech Twitch