Pixabay
21:10 - 25.03.2020 / musiikki / Findance
SoundCloud Go+ saapui Suomeen

SoundCloud, maailman suurin avoin audioalusta, lanseerasi tänään premium-musiikkipalvelun Suomessa nimeltään SoundCloud Go+.

Jo tällä hetkellä SoundCloud antaa suomalaisille musiikinystäville mahdollisuuden kuunnella nousevien artistien alkuperäistä musiikkia, DJ-settejä, remixejä ja paljon muuta.

SoundCloud Go+ tarjoaa laajemman pääsyn SoundCloudin täyteen musiikkivalikoimaan ja lisää monia uusia ominaisuuksia, kuten offline-synkronoinnin, mainoksettomuuden ja korkealaatuisen äänen suoratoiston. Olennaista palvelussa on myös se, että SoundCloud Go+ -palvelun laajeneminen tuo artisteille tuloja kappaleiden toistoista uusilla markkinoilla.

- SoundCloud on musiikinystävien ensisijainen paikka kuulla musiikin uudet tuulet ja olla suoraan yhteydessä artistien, levy-yhtiöiden ja muiden kuuntelijoiden kanssa viestitellen tai kommentoiden julkaisuja, sanoo Anthony Gabriele, Senior Vice President, Subscriptions & Marketing, SoundCloud.

- SoundCloud Go+ antaa faneille pääsyn SoundCloudin koko musiikkikirjoon ja mahdollisuuden kuljettaa musiikkia mukanaan minne tahansa ja milloin tahansa. Samalla alusta tukee taloudellisesti niitä yli 25 miljoonaa artistia, jotka käyttävät alustaa omien uriensa rakentamiseen ja kehittämiseen, Gabriele jatkaa.

Musiikkifanit voivat nauttia SoundCloudista Suomessa seuraavilla tavoilla:

SoundCloud Go+: Premium-tilaus antaa kuuntelijoille pääsyn yli 200 miljoonaan kappaleeseen ilman mainoksia, ja palvelua voi käyttää myös offline-tilassa. Uudet tilaajat voivat hyödyntää ilmaista 30 päivän kokeilujaksoa, jonka jälkeen alkaa kuukausittainen tilausmaksu.

SoundCloud Go+ opiskelijoille: Opiskelijat saavat kaikki SoundCloud Go+ -tilauksen edut puoleen hintaan. Lisätietoa osoitteesta soundcloud.com/student.

SoundCloud Pro Unlimited -alennus: SoundCloud Pro Unlimited on premium-palvelu, joka on suunnattu musiikin tekijöille. Artistit, jotka ovat jo SoundCloud Pro Unlimited -tilaajia, voivat lisätä tilaukseensa SoundCloud Go+ -palvelun puoleen hintaan. Artistit voivat saada SoundCloud Go+:n edut, sekä hyödyntää SoundCloud-liitännäistä johtavien DJ-ohjelmistoyritysten, kuten Seraton, Pioneer DJ:n, Native Instrumentsin ja Algoriddimin, kanssa. Lisätietoa tarjouksesta ja SoundCloudin DJ-ohjelmaintegraatioista osoitteessa soundcloud.com/go.

SoundCloudin ilmaisversio: SoundCloudin suosittu ilmaisversio on edelleen saatavilla, ja sitä tuetaan nyt mainonnalla.

SoundCloud Go+ ja SoundCloudin ilmainen, mainoksilla tuettu versio ovat nyt saatavilla 19 maassa, joihin lukeutuvat muun muassa Yhdysvallat, Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Australia, Uusi-Seelanti, Kanada, Saksa, Alankomaat, Belgia, Italia, Portugali, Espanja, Sveitsi, Itävalta, Tanska, Suomi, Norja ja Ruotsi.

SoundCloudin premium-tilauksen voi hankkia iOS App Storesta ja Google Play Storesta tai osoitteesta soundcloud.com/go. Palvelun kuukausimaksu on 9,99 € (Web/Android) tai 12,99 € (iOS).

artikkelin avainsanat:
SoundCloud SoundCloud Go Plus