Lars Johnson / Nelonen
12:10 - 26.02.2020 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi: tältä Tuusulan Daniela, 26, näyttää Instagram-kuvissaan - "On paljon kivempaa rikkoa suhteita, kuin luoda niitä"

Temptation Island Suomi palaa tv-ruutuihin 18. maaliskuuta. Katso uusien sinkkujen yhteiskuvat täällä.

Yksi tuotantokauden naissinkuista on tuusulalainen Daniela, 26 - "Mä tulin tänne, enkä Love Islandille sen takii, et mun mielestä on paljon kivempaa rikkoa suhteita, kuin luoda niitä".

Kosmetologina työskentelevä kauneuden ammattilainen on luonteeltaan iloinen, heittäytyvä ja omien sanojensa mukaan joskus vähän rasittavankin ylienerginen.

Danielalla on takanaan yhdeksän vuoden parisuhde, ja hän uskookin ymmärtävänsä hyvin parisuhteen ongelmakohtia. Sinkkuna Daniela on ollut kohta vuoden verran ja nauttinut vapaudestaan täysillä. Nainen on hyvin menevää sorttia ja harva viikonloppu jää hänellä tylsäksi sohvailuksi. Daniela on tottunut olemaan huomion keskipisteenä ja eksyy vahvan ja rohkean luonteensa takia yleensä vähän vahingossakin sinne, missä tapahtuu. Daniela tarttuu aina satasella uusiin haasteisiin ja siksi hän on päätynyt tällekin reissulle. Temppareista Daniela odottaa ennen kaikkea loputonta hauskanpitoa ja uusia ystäviä, eikä pidä lomaromanssiakaan mahdottomana ajatuksena. Hän lupaa tuoda saarelle sataprosenttisesti oman itsensä, eli ”repullisen positiivista energiaa ja takuuvarmasti kreisiä bailausta”. Daniela uskoo reissun olevan unohtumaton kokemus.

Katso myös TIS-Inkun kuvat täällä.

Alla Danielan kuvia Instagramista:


Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi


Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!