Rovio Entertainment
23:10 - 22.10.2019 / viihde / Findance
Angry Birds on Ice -jääshow saa kaksi uutta näytöstä

Angry Birds -jääshow saa kaksi lisänäytöstä.

Lauantaina 21. maaliskuuta Helsingin Jäähallissa nähdään kaikkien aikojen kaksi ensimmäistä Angry Birds on Ice -näytöstä.

Kysyntään vastataan nyt järjestämällä myös kaksi lisänäytöstä sunnuntaina 22. maaliskuuta, ja liput näihin lisänäytöksiin tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina 25. lokakuuta kello 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

Possut ja linnut ovat jälleen napit vastakkain, ja tutuksi tulleeseen kahnaukseen käydään käsiksi yllättävin keinoin. Mutta kuka voittaa? Entä tuleeko tasapeli?

Tarina kulkee eteenpäin taidokkaiden esiintyjien siivittämänä, ja esitys on ainutlaatuinen yhdistelmä taitoluistelua, akrobatiaa sekä sirkusta. Myöskään huumoria ei ole unohdettu, ja yllättävät juonenkäänteet, upeat puvut sekä maailmanluokan musiikki täydentävät koko perhettä viihdyttävää esitystä.

- Olemme innoissamme päästessämme esiintymään paikkaan, josta tämä kaikki alkoi. Se on suuri ilo, mutta myös samalla koemme isoa vastuuta. Esitykseen on panostettu paljon, jotta lopputuloksena yleisö olisi haltioissaan ympäri maailman, esityksen tuottavan Comunique-yrityksen johtaja Michal Vernansky kertoo.

artikkelin avainsanat:
Angry Birds Angry Birds on Ice