Viaplay
10:10 - 17.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Viaplay-lastensarja Fixi Playlandissa saa jatkoa

Viaplay-suoratoistopalvelun maskotti Fixi-orava sai syyskuussa oman lastenohjelman Fixi Playlandissa, joka ampaisi oitis suosituimpien Viaplayn omaa tuotantoa olevien lastenohjelmien kärkeen.

Viaplayn lastensarja Fixi Playlandissa keräsi ennätysyleisöjä Pohjoismaissa heti ilmestyttyään syyskuussa. Ensimmäisenä viikonloppuna Fixi-oravan seikkailuja ahmittiin kotikatsomoissa ympäri Pohjolaa samassa tahdissa kuin lasten suursuosikkeja Pipsa Possua tai Paw Patrolia.

Nyt heti ensimmäisen kauden ilmestyttyä tekeillä on jo toinen kausi ja kolmas on jo suunnitelmissa.

- Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että Fixi Playlandissa on menestynyt niin hyvin. Sarja on paras lasten alkuperäissarjamme sekä striimien että katsojien määrällä mitattuna. Olemme saanet sarjasta paljon positiivista palautetta sekä vanhemmilta että lapsilta, minkä vuoksi päätös kahden uuden kauden tilaamisesta oli helppo. Fixi Playlandissa on meille ainutlaatuinen panostus, sillä sekä sarjan idea että tuotanto tulevat NENT Groupin omilta yhtiöiltä”, toteaa Filippa Wallestam, EVP, Chief Content Officer Nordic Entertainment Groupista.

Viaplayn maskotti, kaikkien lasten paras ystävä Fixi-orava asuu Viaplay-näytön takana sijaitsevassa Playlandissa. Fixi on oikea tekniikkanero, ja hän on rakentanut itselleen robottikäden sekä myös parhaan ystävänsä Eliksen. Elis on drooni, jonka Fixi teki sähkövatkaimesta. Yhdessä ystävykset huolehtivat siitä, että sarjat ja elokuvat käynnistyvät palvelussa niin kuin pitääkin ilman turhia viiveitä.

Fixi toimii Viaplayssa myös lasten apuna ja seuralaisena, ja muistuttaa aina välillä, milloin on aika pitää liikuntatauko. Fixi-oravalle on luotu myös oma tanssi ja laulu, jotka löytyvät YouTubesta ja Spotify-palvelusta. Maskotin avulla on tarkoitus inspiroida ja rohkaista lapsia liikkumaan sekä kiinnostumaan tekniikasta. Fixi-oravan loi NENT Groupin oma VR-studio.

Sarjan toisen kauden ensi-ilta on vuoden 2020 aikana.

artikkelin avainsanat:
animaatio Fixi Playlandissa Viaplay