Minerva Kustannus
13:10 - 17.01.2019 / viihde / Findance
Au pair -romaani ilmestyy suomeksi - Emma Rousin menestyskirja kaupoissa ensi viikolla

Emma Rousin esikoisteos, kansainvälinen menestysromaani Au pair ilmestyy ensi viikolla suomennettuna.

Suomennoksesta vastaa Sisko Ylimartimo.

Au pair on tiheäjuoninen mysteeri synkistä perhesalaisuuksista. Arvoitus, joka pitää hellittämättä otteessaan yllättävään loppuratkaisuun saakka.

Kirja julkaistiin ensimmäisenä Australiassa 20.11.2018. Jo seuraavalla viikolla siitä tilattiin 10 000 kappaleen uusintapainos. Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Saksassa kirja ilmestyi joulukuussa 2018.

Samana päivänä, kun kaksoset Seraphine ja Danny Mayes syntyvät, heidän äitinsä heittäytyy kuolemaansa talon takaiselta kalliojyrkänteeltä ja kaksosten isoveljeä hoitanut au pair, Laura, katoaa. Kyläläisten keskuuteen jäävät elämään huhut mustakaapuisista hahmoista, vaihdokkaista ja varastetusta lapsesta.

25 vuotta myöhemmin Seraphine käy veljineen läpi tapaturmaisesti kuolleen isänsä jäämistöä, kun heidän käsiinsä osuu kaksosten syntymän päivänä otettu valokuva. Kuvassa poseeraavat onnellisen näköiset vanhemmat, isoveli Edwin - ja vain yksi vauva.

Seraphine ei pääse irti epäilyksestä, etteivät hän ja Danny todellisuudessa olekaan kaksosia, ettei hän itse olekaan se, joka on luullut olevansa, ja että heidän äitinsä kuolemaan liittyy enemmän, kuin mitä hänelle on kerrottu. Kuka on kuvassa oleva lapsi, ja mitä talossa tuona yönä tapahtui? Vain yksi henkilö tietää vastaukset, ja Seraphine on päättänyt löytää hänet.

artikkelin avainsanat:
Au pair Emma Rous kirjat