YouTube / Pasi ja Anssi
05:10 - 25.10.2018 / musiikki / Findance
Paratiisihotelli-sarjan povipommi Sanni Nurminen yllättävässä roolissa Pasi ja Anssi -videolla

Pasi ja Anssi on julkaissut Stigin tähdittämästä Kyntömies-biisistä musiikkivideon.

Näyttäviä rooleja videolla esittävät Laura Salonen sekä Paratiisihotelli-sarjassa nähty Sanni Nurminen, joka nähdään yllättäen Stigin roolissa.

- Oli perseet aika verillä, kun Sanni ruoski meitä siellä pellolla. Kuvaaja sanoi, että pitää ottaa vielä uudestaan vaikka meistä se otto oli jo ihan hyvä, Anssi kertoo Findancelle.

- Ostettiin sit savustettu kirjolohi, kun ei löytynyt tuoretta. No eihän se pysynyt yhtään koossa vaan jouduttiin pakastamaan se että sen sai jeesusteipattua Sannin stetsoniin kiinni.

- Budjetista ainakin puolet meni cateringiin. Oli muuten viimisen päälle, mut älä sitä tähän lehteen laita, ettei levy-yhtiö ihmettele. Juotiin pullo jallua ja kirjotettiin käsis. Olis varmaan pitänyt juoda vaan puolikas. Ei uskallettu näyttää tätä videota kellekään ees levy-yhtiössä, ei ne oikeestaan ees taida tietää, että me tehtiin video, Anssi paljastaa Findancen haastattelussa.

Katso Kyntömies-video alta:

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!