HBO Nordic
16:10 - 26.03.2018 / tv-sarjat / Findance
Tänään on loistava HBO Nordic -päivä: 2 uutta sarjaa ja 2 paluuta

HBO Nordic -suoratoistopalvelun katsojilla on tänään upea päivä!

Luvassa on kaksi uutta sarjaa Barry ja Trust. Lisäksi Silicon Valley starttaa viidennen tuotantokautensa ja Billions käynnistää kolmannen kautensa.

Barry

Tummanpuhuvassa komediasarjassa seurataan masentunutta sotaveteraania ja nykyistä palkkamurhaajaa Barryä (Bill Hader). Työkomennuksen Los Angelesiin saanut Barry päätyy näyttämölle ja keskelle läpimurrosta haaveilevia näyttelijöitä jäljittäessään seuraavaa uhriaan. Barry alkaa itsekin haaveilla näyttelijän urasta, mutta onnistuuko hänen löytää tasapaino kahden ammatin välillä? Pääosissa Haderin lisäksi nähdään Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan ja Henry Winkler.

Trust

Tositapahtumien innoittama draamasarja vie katsojat keskelle yhden Amerikan rikkaimman ja onnettomimman suvun, Gettyjen, monimutkaisia perhesuhteita. Pitkälle aikavälille sijoittuvan sarjan tapahtumat alkavat vuodesta 1973, jolloin Roomassa oleskeleva Gettyjen perijä John Paul Getty III (Harris Dickinson) joutuu italialaismafian kidnappaamaksi. Pääosissa nähdään Donald Sutherland (Paulin isoisä J. Paul Getty Sr.), Michael Esper (Paulin isä J. Paul Getty Jr.) ja Hilary Swank (Paulin äiti Gail Getty). Lisäksi sarjassa nähdään mm. Brendan Fraser, Anna Chancellor, Norbert Leo Butz, Charlotte Riley ja Luca Marinelli.

Silicon Valley

Emmy-palkittu komediasarja sijoittuu huipputeknologiabuumin sykkivään sydämeen, Piilaaksoon, jossa kaikista lahjakkaimmat yksilöt ovat kykenemättömimpiä käsittelemään menestystä. Kasvuyritysten maailmaan sukeltava komediasarja tutustuttaa katsojat joukkoon sosiaalisesti rajoittuneita altavastaajia, jotka yrittävät luovia alan tuottoisilla, mutta petollisilla aalloilla. Mike Judgen ja Alec Bergin yhteistyönä syntyneen sarjan 5. kaudella esiintyvät mm. Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer ja Jimmy O. Yang.

Billions

Chuck Rhoades (Paul Giamatti) ja Bobby ”Axe” Axelrod (Damian Lewis) joutuvat uuden eteen. Miehet yrittävät edelleen tuhota toisensa, mutta heidän on nyt myös taisteltava uusien voimien ja vaikutusvaltaisten vihollisten keskellä. Wendy Rhoades (Maggie Siff) ajautuu miesten välissä tilanteeseen, joka saattaisi muuttaa hänen elämänsä peruuttamattomasti. Mukaan sarjaan liittyy oikeusministeri Waylon “Jock” Jeffcoatia esittävä Clancy Brown, joka on erityisen kiinnostunut Chuckista ja Axesta. Muissa rooleissa ovat mm. Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Asia Kate Dillon ja Jeffrey DeMunn.