15:14 - 04.08.2008 / viihde / Findance
Johanna Tukiainen jäi rysän päältä kiinni?

Viime kuukaudet mielellään Suomen viihdemedioiden otsikoissa viihtynyt tanssija Johanna Tukiainen väitti torstaina Hymy-lehden nettisivujen blogissaan syntymäpäiväjuhlista, jotka järjestettiin Cannesissa ja St. Tropezissa. 30 vuotta täyttänyt Tukiainen bongasi omien sanojensa mukaan reissulla myös laulaja Justin Timberlaken.

- Minulla oli aivan uskomattoman upeat, ikimuistoiset 30-vuotissynttärijuhlat! Niitä juhlittiin kahtena eri päivänä, ensin 28.7 Cannesissa, jonne meidät kutsui mm. Fat Joen ja Snoop Doggyn manageri nimeltä Sia. Hän asuu New Jerseyssä, mutta hän oli juuri matkamme aikana New Yorkissa. Hänen amerikkalainen ystävänsä Bruce järjesti meille kutsut privaattibileisiin Cannesiin. Paikalla oli mm. kuuluisa laulaja Justin Timberlake, mutta emme saaneet kuvata. Sekä Cannes että St.Tropez ovat täynnä ihan mielettömän upeita suuria jahteja! 29.7 jolloin oli varsinaiset synttärini, juhlimme rakkaan siskoni Julian kanssa St.Tropezissa.

Stara.fi-viihdejulkaisu on kuitenkin tehnyt huomion, että Timberlake ja hänen tyttöystävänsä Jessica Biel on kuvattu viettämässä iltaa stand up -klubilla Hollywoodissa 29. heinäkuuta. Starassa pohditaan, että on varsin epätodennäköistä, että Timberlake olisi ehtinyt Cannesista Los Angelesiin kyseisellä aikataululla.

Tukiainen jäi näin todennäköisesti kiinni valheesta, joka lienee tekaistu juuri sitä varten, jotta tämänkin sivuston tapaiset mediat toisivat naiselle lisää huomiota, jota hän tarvitsee saadakseen keikkoja tanssiryhmälleen.

artikkelin avainsanat:
Johanna Tukiainen