action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Koditon sai lahjoituksena yli 100 000 dollaria - näin koskettava tarina eteni (kuva)

23.11.2017 / klo 18:10 / ML / viihde

New Jerseystä kotoisin oleva nainen jäi kiitollisuudenvelkaan kodittomalle miehelle, ABC 7 News kertoo [lähde].

27-vuotiaalta Kate McClurelta loppui autostaan polttoaine Philadelphiassa kesken matkan. Hän sai kuitenkin apua kodittomalta mieheltä nimeltään Johnny Bobbitt Jr, kun hän oli kävelemässä lähimmälle huoltoasemalle.

- Johnny istui tien laidalla, kuten joka päivä, kylttiä pidellen. Hän näki minun ajavan tien laitaan ja tiesi, että jokin oli vinossa. Hän käski minun mennä autoon ja lukita ovet. Muutama minuutti myöhemmin hän palasi punaisen bensakanisterin kanssa, McClure kertoi.

Mies oli käyttänyt viimeisen 20 dollariaan polttoaineeseen. Naisella puolestaan ei ollut yhtään käteistä, jotta hän olisi voinut maksaa takaisin.

Tästä kehkeytyikin hieno tarina, sillä nainen halusi auttaa vastavuoroisesti koditonta. Hän alkoi vierailla kodittoman vakiopaikalla ja antoi hänelle rahaa, takin, hanskoja, hatun ja lämpimiä sukkia. McClure halusi kuitenkin tehdä vielä enemmän.

Nainen perusti kodittomalle GoFundMe-joukkorahoituskampanjan. Kampanjasta kehkeytyi menestys ja kodittomalle on kerätty rahaa jo yli 100 000 dollaria.

McClure sanoo käyttävänsä rahat Johnnyn tulevan asunnon vuokraan sekä auton ja työn hankkimiseen.

- Minä todella uskon, että Johnny tarvitsee vain mahdollisuuden. Toivottavasti teidän avullanne voin antaa sen hänelle, McClure sanoi.

Alla olevassa kuvassa Bobbitt Jr. vasemmalla ja McClure oikealla.


Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä