RaihnbowKidz Official / YouTube
20:10 - 14.03.2016 / pelit / Markku Leppilampi
Pelistriimaaja sai katsojia esittelemällä tissejään - avautuu nyt asiasta

Twitch on lyhyessä ajassa noussut erittäin suosituksi sivustoksi, jossa pelaajat voivat suoratoistaa, eli striimata pelaamistaan katsojille. Sekaan mahtuu lisäksi ainakin peliohjelmointistriimejä.

Striimaajilla on monenlaisia keinoja, miten he saavat katselijoita. Joillakin riittää oma valtava persoona, joku näyttelee pyörätuolipotilasta tai sitten turvaudutaan rintavarustuksen esittelyyn.

Kotaku kertoo [lähde] suositusta pelistriimaajasta nimeltä RaihnbowKidz, joka pelaa palvelussa League of Legends -peliä. Nainen on tullut nyt julkisuuteen ja kommentoinut "tissistriimaustaan."

- Aion virallisesti eläköityä tissistriimauksesta, RaihnbowKidz julisti.

- Rehellisesti sanottuna, tekemiseni ei tee minua enää onnelliseksi. Minulla ei ole energiaa tehdä sitä. Saavuin pisteeseen, etten enää siedä katsoa itseäni, striimaus-tähti jatkoi.

Hän kertoi, että hänen tissistriimauksensa siirsivät hänen keskittymisensä vääriin asioihin, eikä itse peliin. Hän myös ajatteli, että hän vaikuttaa negatiivisesti League of Legends -yhteisöön.

Omien sanojensa mukaan hän myös joskus hävisi pelejä, koska joutui keskittymään vain siihen, miten push-up-rintaliivien olkaimet uppoavat hänen olkapäihinsä. Häntä niin ikään haukuttiin chatissa.

Alla RaihnbowKidz näyttää videolla, miten hänellä oli tapana valmistautua tissistriimaukseen.

artikkelin avainsanat:
Twitch