11:10 - 06.01.2015 / tv-sarjat / Findance
Lähetti 25 vuotta sitten käsikirjoituksen Simpsonit-tekijöille - nyt se toteutuu!

25 vuotta sitten Judd Apatow oli vielä tuntematon mies, joka lähestyi Simpsoneiden tekijöitä omalla käsikirjoituksellaan.

Sittemmin monilla komedioilla kuten, 40 v. ja neitsyt, paikkansa Hollywoodissa vakiinnuttanut Apatow oli luonut jakson, jossa Homer hypnotisoidaan luulemaan itseään 10-vuotiaaksi, josta tulee Bartin kaveri.

Apatow mainitsi 22-vuotiaana lähettämästään käsikirjoituksesta ohimennen haastattelussa ja ihme tapahtui. Simpsoneiden tekijät löysivät sen arkistoistaan ja soittivat miehelle.

- Se on melko rujo käsikirjoitus. Kun luin sen uudelleen, en varsinaisesti hehkunut ylpeydestä, mutta Al Jean ja kumppanit tekivät siihen Simpsonit-taikoja, Apatow kertoo TV Guiden haastattelussa [lähde].

- Kun istuimme pöydän äärellä ja kuuntelin Dan Castellanetan (Homer), Julie Kavnerin (Marge), Nancy Cartwrightin (Bart) ja Yeardley Smithin (Lisa) lukuharjoitusta, se oli yksi elämäni suurimmista hetkistä. He ovat todellisia legendoita, Apatow hehkuttaa.

Apatow kertoo, että hän ei ollut lainkaan pahoillaan, että käsikirjoitusta jouduttiin muuttamaan varsinaista tuotantoa varten.

- He muuttivat sekasotkun timantiksi!

artikkelin avainsanat:
Judd Apatow Simpsonit