14:10 - 30.01.2013 / pelit / Findance
Suomalainen NHL 13 -taitaja: rahaa pelaamisesta vähäpukeisten naisten ympäröimänä

Findance haastattelee yhtä Suomen parhaista EA:n NHL-jääkiekkopelien taitajaa FINSeReä, joka matkaa 9. helmikuuta Las Vegasiin ottelemaan maailman kovimpien NHL-pelaajien kanssa.

Haastattelu ilmestyy kokonaisuudessaan myöhemmin, mutta 20-vuotias helsinkiläinen muistelee jo nyt viime vuoden New Yorkissa järjestettyjä MM-kisoja, joissa hän ylsi hienosti jaetulle sijalle 17 ja ansaitsi 1 500 dollaria.

- Turnauksen taso oli aivan kuin toiselta planeetalta ja lähes jokainen peli oli tiukkaa vääntämistä. Muutenkin tapahtuma oli aivan uskomattoman upea. Vähäpukeisia naisia kahmalokaupalla, baari, NOS-energiajuomaa niin paljon kuin jaksoi juoda ja Jadakiss tekemässä keikkaa. Eihän tuo siis pelkkää pelaamista ollut, sillä pidettiinhän siellä kaikenlaisia muita kilpailua, kuten alkoholinjuontikisaa sun muuta.

- Tuollaisissa turnauksissa kyse on aivan älyttömän pienistä marginaaleista ja vaikka hallitset peliä, voittaminen on äärimmäisen vaikeaa. Yleensä noissa otteluissa taitopuoli siirtyy sivuun ja ottelu ratkaistaan usein sillä, kenellä kestää pää paremmin, FINSeRe kertoo.

artikkelin avainsanat:
NHL urheilu