uusimmat suosituimmat viihde elokuvat/tv pelit tech maailmalta musiikki videot julkkiskuvat satunnainen info
ArrowGame of ThronesGrand Theft AutoHobittiSimpsonitThe Walking Dead
action supersankarit kauhu scifi komedia suomipelit retro paranormaali ruoka ja juoma eläimet ennätykset ja keksinnöt kahjot rikolliset rakkaus
juttuvinkki@findance.com
mobiiliversio: m.findance.com
hae sivustolta:

Asianajaja väittää: USA taitaa aikamatkustuksen ja teleportaation

02.05.2012 / klo 12.12 / viihde
mainos, sisältö jatkuu alla
Yhdysvaltalainen asianajaja Andrew Basiago väittää Huffington Postin haastattelussa [lähde], että Yhdysvalloilla on hallussaan tekniikkaa, joka mahdollistaa aikamatkustuksen ja teleportaation.

Hän väittää osallistuneensa lapsena Pegasus-nimiseen projektiin, jossa hän matkasi mm. useita kertoja hetkeen, jolloin Abraham Lincoln murhattiin.

- Se tuntui kuin minut olisi lähetetty hieman erilaisiin rinnakkaistodellisuuksiin eri aikalinjoilla. Kun vierailut kasaantuivat, törmäsin kahdesti itseeni.

Basiagon kollegan, Alfred Webren mielestä Nikola Teslan keksintöihin perustuvaa tekniikkaa pitäisi kuitenkin käyttää vain teleportaatioon, koska aikamatkailu muodostaisi kaaoksen.

- Se on halpa, ympäristöystävällinen keino siirtymiseen. USA:n puolustusvoimilla se on ollut käytössä jo 40 vuotta ja esimerkiksi entinen puolustusministeri Donald Rumsfeld käytti sitä joukkojen siirtämiseen sotakentille.

Puhuvatko asianajajat koskaan totta? ;)
Suosittelemme:
Nettivideot:
Ilmoituksia:
Julkkiskuvat:
Ilmoituksia:

Nettiviihdettä jo vuodesta 1998: hauskoja juttuja, erikoisuuksia maailmalta, netti-ilmiöitä, julkkiksia, leffoja, videopelejä ja musiikkia.

kuumaa
13 tuntia sitten / elokuvat & tv
uutta
8 tuntia sitten / elokuvat & tv
lisää uusia juttuja >>>
suosittua
lisää suosittuja juttuja >>>
arkistoista
arvo satunnainen juttu >>>