11:40 - 09.07.2009 / viihde / Findance
Yhdysvaltalainen kenraalimajuri: "9/11 oli salaliitto"

Olemme aiemmin uutisoineet lukuisista julkkiksista, jotka uskovat syyskuun 11. päivän iskujen olleen salaliitto, johon Yhdysvallat itse oli sekaantunut.

Viimeisimpinä joukkoon on ilmoittautunut kohupariskunta Spencer Pratt ja Heidi Montag, jotka tulivat asian tiimoilta esille Alex Jonesin radio-ohjelmassa. Vaikka pariskunnan tekemisiä käsitellään suurennuslasin kanssa jenkkimediassa, heidän 9/11-mielipiteestä on lähes poikkeuksetta vaiettu.

Näkemyksiään on luonnollisesti esittänyt myös lukuisa joukko asiantuntijoita. Ohessa tuore video jo eläkkeelle jääneestä yhdysvaltalaisesta kenraalimajurista Albert Stubblebinesta.

Vuosia valokuvamateriaalia USA:n tiedustelupalveluille analysoinyt Stubblebine on saksalaisessa haastattelussa vakuuttunut 9/11-salaliitosta.

Hänen mielestään lentokone ei olisi voinut jättää nähtyjä jälkiä Pentagoniin, eivätkä tornit olisivat voineet sortua kuten sortuivat ilman räjähteitä.

Samaan aikaan erilaiset 9/11 Truth -järjestöt kasvattavat jäsenmääriään. Jo yli 600 arkkitehtiä on liittynyt omaan järjestöönsä, joka uskoo, että WTC-tornit räjäytettiin.

Toukokuussa uutisoimme maailman suosituimman salaliittodokumentin, Loose Change, saavan jatkoa.