Findance.com
02:10 - 15.06.2024 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Tätä sanaa ei saisi koskaan sanoa ollessaan risteilyllä
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Risteily on yksi ylellisimmistä tavoista matkustaa, jos ei tule merisairaaksi. Kuten esimerkiksi hotelleissa majoittuessa, niin risteilylläkin pitää noudattaa sääntöjä.

Marc Sebastian oli ollut risteilyllä ja kuullut siellä säännöstä, joka järkytti häntä. Se liittyi sanaan, jota ei sääntöjen mukaan saa sanoa ollessaan risteilyllä.

Sebastian oli sanonut kielletyn sanan vahingossa

Sebastian oli ollut Royal Caribbeanin 9 kuukautta kestävän risteilyn Etelä-Amerikan ja Antarktiksen välisellä osuudella. Hän kertoo nyt TikTok-videollaan mitä kaikkea erikoista liittyy risteilyaluksella oloon. Hän kertoo videollaan esimerkiksi, kuinka silitysraudan lainaaminen oli kallista.

Sebastianin mukaan kuitenkin kaikista yllättävin asia, jonka hän sai tietää risteilyn aikana, liittyi siihen mitä hän sanoi sen aikana. Se on vain yksi sana, jota ei saa sanoa risteilyllä ollessa. Hän oli sanonut sen vahingossa, jonka jälkeen laivan tarjoilijat olivat alkaneet haukkoa henkeään.

Sebastianin ystävä oli kumartunut pöydän toiselta puolelta Sebastiania kohti ja kertonut minkä kielletyn sanan Sebastian oli juuri sanonut. Sana on Titanic ja sen mainitseminen laivassa kauhistuttaa ihmisiä niin paljon, että siitä on tullut kielletty sana silloin, kun ollaan risteilyllä.

@marcsebastianf someone get whoopi on the line girl i have some goss for her #ultimateworldcruise #worldcruise #serenadeoftheseas #cruisetok #cruise #9monthcruise #titanic original sound - Marc Sebastian

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
risteily
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!