Findance.com
10:10 - 30.05.2024 / viihde / Findance
TikTok-buumi hämmentää: uusi kahvitrendi sisältää yllättävän vihanneksen
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Oletko koskaan ajatellut, että kevätsipuli sopisi kahviin? "Scallion Latte" eli kevätsipulikahvi on nyt valloittanut sosiaalisen median myrskyn lailla, raportoi Mirror.

Tämä erikoinen juoma koostuu kahvista, maidosta, jäästä ja runsaasta määrästä kevätsipulia, mikä antaa juomalle ainutlaatuisen rouskeen.

Golden Brown Coffee -niminen kahvilaketju Yhdysvalloista ja Australiasta jakoi TikTokissa ohjeen, jossa juoma valmistetaan hienontamalla kevätsipulin vihreät osat ja lisäämällä ne tavanomaiseen jääkahviin.

Video herätti heti valtavan määrän kommentteja, kun monet kokeilivat juomaa itse. Eräs TikTok-käyttäjä kertoi kokeilunsa jälkeen: "Tätä ei voi edes teeskennellä hyväksi. Se on kamalaa." Useat kommentoijat jakoivat myös omia outoja kahvireseptejään, kuten tomaattien ja avokadon lisäämistä kahviin tai suosituksia voikahvista.

Yahoo! Taiwanin mukaan kevätsipulikahvi on osa laajempaa "pimeän keittiön" trendiä, jossa pyritään luomaan reseptejä, jotka haastavat aistejamme. Tähän trendiin kuuluu monia omituisia kahvimakuja, kuten soijakastikekahvi ja kahvi, jossa on vauvamustekala. Näitä erikoisuuksia kehitetään erityisesti kilpailemaan kansainvälisten kahvilaketjujen, kuten Starbucksin, kanssa tarjoamalla ainutlaatuisia ja erottuvia juomavaihtoehtoja.

@goldenbrown.coffee We’re trying to viral spring onion coffee to see if it’s worth the hype #springonion #springonioncoffee #greenonioncoffee #icedlatte #viraldrinks original sound - Golden Brown Coffee