Findance.com
04:10 - 19.05.2024 / maailmalta / Findance
Kanadalaiset kaksoset yrittivät huijata töissä - pomo antoi varoituksen
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Kanadalaiset vaikuttajat Ari ja Noe Chance halusivat kokeilla, millaista olisi vaihtaa paikkaa työpaikalla, kun toinen heistä tarvitsi tauon.

Yksi siskoista ei saanut hyväksyntää vuosilomalleen, mutta halusi silti lähteä matkalle. Ajatus paikanvaihdosta syntyi, ja kaksoset päättivät toteuttaa suunnitelmansa, kertoo Mirror.

He dokumentoivat kaiken TikTok-tilillään (@chance_twins), mutta suunnitelma kääntyi heitä vastaan nopeasti.

Varoitus pomolta

Video, jossa kaksoset vaihtavat paikkoja, tavoitti nopeasti heidän pomonsa. Yhdessä TikTok-videossaan kaksoset näyttivät työnantajan lähettämän virallisen varoituksen.

Viestissä luki: "Haluan tehdä selväksi: päätös värvätä kaksoissiskosi sijaiseksi samalla kun sinä lähdet lomalle, vaikka vuosilomatoiveesi hylättiin, on täysin hyväksymätöntä. Tämä on isku vasten kasvoja niin kollegoillesi, jotka noudattavat sääntöjä, kuin yritykselle, joka luottaa sinuun vastuutehtävissä."

Seuraamukset

Pomo, jota kutsutaan vain nimellä "John", vaati anteeksipyyntöä ja välitöntä selitystä käytökselle sekä toimintasuunnitelmaa tilanteen korjaamiseksi. Hän päätti sähköpostin "pettynein terveisin" ja varoitti, että kaikki tulevat väärinkäytökset johtaisivat vakaviin seuraamuksiin, mukaan lukien mahdolliset kurinpitotoimet.

Monet kommentoijat olivat järkyttyneitä tilanteen vakavuudesta, ja yksi kysyi: "Miten sinua ei erotettu heti?", toisen huomauttaessa: "Ja tehdä vielä toinen TikTok tästä on hullua."

@chance_twins #fyp #twins DUMB DUMB - Original Brock

artikkelin avainsanat:
kaksoset työelämä