Will Oliver / EPA / AOP
22:10 - 13.03.2024 / elokuvat / Findance
Venom 3:n julkaisupäivä aikaistui, nimeksi Venom: The Last Dance

Sony Picturesin suosittu Venom-elokuvasarja Venom on julkistanut kolmannen osansa nimen: Venom: The Last Dance.

Elokuvan ensi-iltaa on aikaistettu 25. lokakuuta 2024, aiemmin ilmoitetun 8. marraskuuta sijaan, raportoi Variety.

Tom Hardy palaa rooliinsa Eddie Brockina, eli Venomina. Mukana ovat myös Juno Temple, Chiwetel Ejiofor ja Clark Backo. Kelly Marcel ohjaa elokuvan, joka merkitsee hänen debyyttiään pitkän elokuvan ohjaajana. Marcel on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Hardyn kanssa.

Ensimmäiset kaksi Venom-elokuvaa (2018 Venom, jonka ohjasi Ruben Fleischer ja 2021 jatko-osa Let There Be Carnage, jonka ohjasi Andy Serkis) tuottivat yhteensä 1,3 miljardia dollaria lipputuloja.

Sony ilmoitti kolmannen osan olevan työn alla CinemaCon-tapahtumassa huhtikuussa 2022. Venom: The Last Dance tulee olemaan ensimmäinen Venomin esiintyminen sen jälkeen, kun hahmo vilahti vuoden 2021 Spider-Man: No Way Home -elokuvan lopputekstikohtauksessa.

Juno Temple keskusteli helmikuussa Variety-lehden kanssa elokuvasta. "Kuvaukset ovat nyt lähestymässä loppuaan," hän sanoi. "Se on ollut villi ja ihana kokemus. Se on minulle jotain uutta. Kyseessä on suuri tuotanto! Tämä on hullua. Olen ollut niin onnekas urallani, sillä olen saanut työskennellä uskomattomien näyttelijöiden kanssa. En malta odottaa, että elokuva pääsee maailmalle. Uskon, että siitä tulee hyvä."

Venom 3:n tuotanto keskeytyi viime vuonna SAG-AFTRA-lakon vuoksi, mutta kuvaukset alkoivat uudelleen marraskuun lopussa.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!