Nelonen Media
08:10 - 29.02.2024 / elokuvat / Findance
Luottomies-elokuva: All in on huippumenestys

Luottomies-elokuva: All in on kahden viikon aikana elokuva on kerännyt jo 153 567 katsojaa, jatkaen Suomen katsotuimpana elokuvana toista viikonloppua peräkkäin.

Elokuvan menestyksestä yllättyneenä leffan tähti ja ohjaaja Kari Ketonen on ilmaissut syvän kiitollisuutensa ja ilonsa katsojille, jotka ovat ottaneet elokuvan vastaan erittäin positiivisesti.

- Olen suunnattoman iloinen ja kiitollinen siitä, että olemme onnistuneet tarjoamaan ihmisille sukupolvia yhdistävän, viihdyttävän ja tunteita herättävän elokuvan, joka on otettu näin hyvin vastaan, Ketonen sanoo.

Antti Luusuaniemi, toinen elokuvan pääosan esittäjistä ja tuottaja, on myös otettu katsojien innosta ja intohimosta Luottomiestä kohtaan, ja on erityisen ilahtunut siitä, että elokuva on tuonut yhteen eri ikäisiä katsojia.

- Erityisesti meitä tekijöitä on lämmittänyt palaute siitä, että elokuvateatterissa on saanut nauraa pitkästä aikaa sydämen pohjasta. Olemme tavoittaneet myös uusia katsojia TV-sarjan fanien lisäksi, Luusuaniemi hehkuttaa.

Nelonen Media, joka on toiminut kotimaisten elokuvien levittäjänä vuodesta 2019, on erityisen ylpeä Luottomies-elokuva: All In:n menestyksestä.

- On mahtavaa nähdä, että kotimainen komedia vetää katsojia elokuvateattereihin näin suuria määriä. Luottomies-elokuva kerää kehuja, ja sen suosio kasvaa entisestään. Olemme erittäin ylpeitä levittämästämme elokuvasta, joka on iskenyt elokuvakansan nauruhermoon, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen iloitsee.