Findance.com
12:10 - 23.02.2024 / viihde / Findance
Ystävän Instagram-elämä ärsyttää: "Olen niin väsynyt ystäväni valehteluun näyttävästä elämästä"

Ystävyys on monille elämän kulmakivi, mutta entä jos ystävän tarinat eivät pidäkään paikkaansa? Erään naisen ystävyys joutuu nyt puntariin, kun hänen pitkäaikainen ystävänsä liioittelee jatkuvasti elämästään.

30-vuotiaat ystävykset, toinen naimisissa ja äiti, toinen pitkässä parisuhteessa, ovat tunteneet toisensa kahdeksan vuotta. He tapasivat työskennellessään ravintolassa yliopistosta valmistumisen jälkeen ja tulivat nopeasti läheisiksi. Nyt ystävän jatkuva liioittelu on saanut heidän suhteensa ristiaallokkoon, nainen kertoo Mirrorissa.

Ystävä, joka väittää työskennelleensä julkkisten kanssa Ibizalla ja joka usein kaunistelee tarinoitaan, ei ole aina rehellinen sosiaalisen median julkaisuissaan tai selityksissään poissaoloistaan. Tämä käyttäytyminen on herättänyt epäilyksiä ja kysymyksiä ystävyyden luotettavuudesta.

Mutta mikä ystävyydessä on tärkeintä? Voiko ystävyyden perustaa hauskanpitoon ja ainutlaatuisuuteen, vaikka tietää, ettei voi luottaa toisen sanoihin? Minkä verran liioittelua ja valkoisia valheita on valmis sietämään? Nämä kysymykset ovat nousseet esiin, kun nainen pohtii ystävyyssuhteensa tulevaisuutta.

Onko ystävän hauskuus ja seuran nautittavuus riittävä perusta ystävyydelle, vai onko luottamuksen puute liikaa? Eräs brittilehti Mirrorin asiantuntijan antama neuvo on nauttia hänen seurastaan, mutta ymmärtää, ettei hän ole se henkilö, johon kääntyä kriisitilanteessa. Tämä näkemys korostaa, että eri ystävillä on erilaiset roolit elämässämme.

Lopulta, jokaisen on päätettävä itse, millaisen ystävyyden arvoista ystävän liioittelu on. Ystävyys perustuu moniin tekijöihin, ja jokainen suhde on yksilöllinen. Onko tässä tapauksessa liioittelun hinta liian korkea, vai onko ystävän ainutlaatuisuus sen arvoista?