Findance.com
12:10 - 21.02.2024 / maailmalta / Findance
Nuori nainen epäilee: Isäni ja parhaan ystäväni välillä salasuhde?

Nuori nainen alkoi epäillä isänsä ja parhaan ystävänsä välillä olevan jotain enemmän, kun hän huomasi erään pienen yksityiskohdan ystävänsä kodissa. Tämä epäilys vain vahvistui ajan kuluessa.

Kun naisen vanhemmat erosivat, hän ei koskaan kuvitellut isänsä löytävän uutta rakkautta hänen omasta ystäväpiiristään – erityisesti 30 vuotta nuoremman ystävänsä kanssa. Epäilykset heräsivät, kun nainen havaitsi oudon käytöksen isänsä ja ystävänsä, Sophien, välillä.

Nainen jakoi epäilyksensä somessa ja selitti aistivansa aina jännitettä isänsä ja Sophien välillä. Isä keksi naurettavia tekosyitä poistuakseen huoneesta tai talosta aina, kun Sophie oli läsnä, ja tämä käyttäytyi kiusaantuneesti. Yksistään tämä ei riittänyt herättämään epäilyksiä, mutta muita merkkejä alkoi ilmaantua.

Eräänä iltana elokuvailtaa viettäessään nainen huomasi Sophien yöpöydällä rannekorun, jonka hän myöhemmin huomasi isänsä ostaneen Amazonista. Lisäksi, kun hänen isänsä peruutti äkillisesti suunnitellut illallistreffit, nainen soitti Sophielle, joka kertoi olevansa kiireinen äitinsä kanssa. Taustalta kuului kuitenkin Elton Johnin "Tiny Dancer" -kappale, joka oli isän soittoääni.

"Asiat muuttuivat oudoiksi, kun isäni meni tilaamaan ruokaa. Valitsin ruokalajin, samoin veljeni ja hänen tyttönsä, ja isä ei odottanut Sophien sanovan, mitä hän halusi, vaan tilasi ruokalajin hänelle. Hänellä ei näyttänyt olevan mitään ongelmaa sen kanssa, mikä oli hullua, koska Sophie on hyvin nirso syöjä ja myös siksi, että on tavallaan epäkohteliasta tilata toiselle kysymättä häneltä. Kysyin isältäni silloin ja siellä, ja hän sanoi, ettei hän tajunnut sitä ja arvaili vain onnekkaasti. Sophie vaikutti silminnähden jännittyneeltä ja epämukavalta ja pyysi minua vain "antamaan olla". Koska en halunnut pilata kaikkien tunnelmaa niin en venyttänyt asiaa pidemmälle."

Tästä kaikesta huolimatta Sophie kiisti suhteen isän kanssa, mutta hänen vastauksensa sisälsivät outoja kommentteja, kuten "Vaikka meillä olisikin suhde, miten se vaikuttaisi sinuun?"

Somettajat rohkaisivat naista luottamaan vaistoihinsa, ja monet huomauttivat, että Sophien ja isän suhde saattaisi olla epäilyttävä, koska Sophie oli tavannut isän alaikäisenä.

artikkelin avainsanat:
perhe salasuhde