Findance.com
10:10 - 20.02.2024 / maailmalta / Findance
Miehen matkalaukun salaisuus paljasti kaksoiselämän ja toisen perheen

Neljän vuoden avioliiton jälkeen eräs nainen luuli elävänsä täydellistä perhe-elämää, kunnes yksi vilkaisu miehensä matkalaukkuun paljasti järkyttävän totuuden.

Matkalaukusta löytyi valokuvakehys, jossa oli naisen ja noin 18 kuukauden ikäisen pojan kuva, mikä johti valheiden verhon repeämiseen, raportoi Mirror.

Yllättävä löytö miehen matkalaukusta

Ennen avioliittoaan Karen tiesi, että Markin työ vaati paljon matkustamista. Kun heille syntyi kaksostytöt, Mark vietti enemmän aikaa kotona Perthissä, Australiassa. Myöhemmin, kun lapset kasvoivat, Mark otti vastaan uuden työn, joka taas vaati enemmän matkustamista - tai niin hän sanoi.

Erään matkan jälkeen Mark tuli kotiin väsyneenä ja meni nukkumaan, mutta Karen jäi vielä puuhailemaan talon töitä. Huomatessaan miehensä jättäneen matkalaukkunsa koskemattomaksi, hän päätti purkaa sen ja laittaa likaiset vaatteet pesuun. Laukusta löytyi kuvakehys, joka paljasti Markilla olevan toisen perheen.

Salattu totuus tulee ilmi

Karen kohtasi Markin seuraavana aamuna kuvan kanssa. Mark myönsi olleensa suhteessa kuvassa olevaan naiseen ja että hänellä on tämän kanssa poika. Karen oli shokissa ja kysyi Markilta, kuinka tämä oli voinut tehdä näin hänelle ja heidän tytöilleen.

Mark kertoi, ettei ollut koskaan lakannut rakastamasta Karenia, mutta oli ajautunut tilanteeseen, josta hän ei päässyt pois.

Toinen järkytys paljastuu

Karen oli olettanut, että Markin toinen perhe asui jossakin ulkomailla, mutta totuus oli toinen: he asuivat vain kolmen mailin päässä. Karen oli aiemmin löytänyt kirjeitä Markin nimellä, mutta eri osoitteella, ja Mark oli selittänyt ne postilokero-osoitteeksi.

Karen kertoo menettäneensä malttinsa, heittäneensä Markin ulos talosta ja myöhemmin hakenut avioeroa. Mark oli kertonut toisen naisen tienneen Karenista ja heidän lapsistaan, mutta Karen uskoo, että Markin toinen perhe ei tiedä heidän olemassaolostaan.

artikkelin avainsanat:
kaksoiselämä parisuhde perhe rakkaus