Findance.com
00:10 - 05.02.2024 / maailmalta / Findance
Äiti imetti vauvaa - Anoppi raivostui

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Uusi äiti on noussut puolustamaan oikeuttaan imettää lastaan perheillallisella, huolimatta vaativasta anopistaan, joka halusi hänen lopettavan imetyksen ja liittyvän illalliselle.

Äiti oli päättänyt mennä makuuhuoneeseensa imettämään vauvaa saadakseen yksityisyyttä ja välttääkseen vieraiden, joihin kuului myös appi ja lanko, nolostumisen.

Mutta hänen miehensä äiti oli erittäin vaativa ateria-aikojen suhteen ja odotti kaikkien olevan pöydässä, kun ruoka oli valmista.

Nainen, joka on kotoisin Saksasta, kertoi sosiaalisessa mediassa Mirrorin mukaan, että koska lapsi saattoi olla arvaamaton syödessään ja mennessään sen jälkeen päiväunille, hän oli joskus myöhässä aterioilta.

Tämä sai hänen anoppinsa "ryntäämään" hänen huoneeseensa vaatimaan häntä tulemaan perheen luokse syömään.

Tämä usein aiheutti sen, että vauvalla kesti kauemmin syödä tai hän säpsähti, mikä pidensi aikaa, jonka kuluessa tämä nukahti.

28-vuotias äiti kertoi, että koska hänen anoppinsa jatkoi tätä käytöstä, hän joutui syömään paljon myöhemmin kuin muut ja ruoka oli aina kylmää, kun hänen 3-kuukautinen tyttärensä viimein nukahti.

Hän kirjoitti: "Se sai minut raivostumaan. Lisää työtä vauvan kanssa ja minut eristettiin. Tämä tapahtui useita kertoja. Pyysin miestäni puhumaan hänelle ja selittämään, etten aina voi tulla ajallaan. Hän puhui hänelle, mutta tämä jatkoi silti kaikkea tätä. Joten päätin yksinkertaisesti lopettaa myöhästymisen illallisilta."

"Seuraavan kerran kun hän ryntäsi huoneeseeni ilmoittaen, että ruoka oli valmista, tulin epäröimättä. Tulin pöytään juuri sellaisena kuin olin. Ilman paitaa, puolikas rintaliivi, vauva toisessa rinnassa roikkuen."

Hän kertoi, että hänen miehensä äiti suuttui ja sanoi hänen olevan "säädytön" ja hänen pitäisi "hävetä" osittain riisuttuna, koska miehiä oli läsnä, mutta nainen huusi takaisin sanoen:

"Mitä helvettiä hän kutsuu minua pöytään, jos en ole vielä valmis. Minulla ei ole mitään syytä olla huoneessani yksin vauvani kanssa, kun kaikki muut ovat ulkona pitämässä hauskaa yhdessä. Appi ja lanko yrittävät olla puuttumatta riitaan."

Hän sanoi, että hänen 27-vuotias kumppaninsa asettui äitinsä puolelle ja sanoi, että vaikka hän ymmärtää äidin turhautumisen, se, mitä hän teki, ei auttanut tilannetta. Hän lisäsi: "Mutta... sen jälkeen anoppi ei enää häirinnyt, kun olin kiireinen vauvan kanssa. Entä sitten, jos tulen joillekin aterioille hieman sen jälkeen, kun kaikki muut ovat aloittaneet syömisen. Katto ei romahtanut! Olenko minä se ongelma?"

Muut somettajat olivat järkyttyneitä siitä, ettei hänen miehensä tukenut häntä ja että hänen anoppinsa käytös oli sopimatonta.

Eräs kommentoija oli sitä mieltä, että hänen miehensä oli aiheuttanut ongelmat, sanoen: "Kyllä, kerro miehellesi, että olet pettynyt häneen. Hänen olisi pitänyt käsitellä omaa perhettään. Jos hän osaa ohjata naisia pois ja nuhdella heitä, hänen olisi pitänyt tehdä tämä äidilleen joka kerta, kun tämä keskeytti sinut ja herätti vauvan. Sanoisin miehellesi, että jos hän ei opi hallitsemaan äitiään, tämä ei voi jäädä."

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

artikkelin avainsanat:
anoppi imetys parisuhde vanhemmuus äitiys