Netflix / Marvel
14:10 - 24.01.2024 / tv-sarjat / Findance
Myös Bullseye mukana Daredevil: Born Again -sarjassa

Wilson Bethel, joka näytteli Benjamin Poindexteria eli Bullseyeta Netflixin Daredevil-sarjassa, on vahvistettu palaavan rooliinsa Disney Plus -suoratoistopalvelun tulevassa Daredevil: Born Again -sarjassa, Deadlinen kertoo.

Bethelin kerrotaan esiintyvän kolmessa sarjan jaksossa, joiden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Marvelin edustaja ei ole kommentoinut asiaa.

Kesäkuun puolivälissä käsikirjoittajien lakon vuoksi tauolle joutuneen tuotannon jälkeen Marvel Studios on tehnyt merkittäviä luovia muutoksia Daredevil: Born Again -sarjassa.

Sarja seuraa alkuperäisen tähden Charlie Coxin esittämää sokeaa asianajajaa ja rikollisuuden vastaista supersankaria Matt Murdockia. Mukana ovat myös Vincent D´Onofrio rikollispomo Wilson Fiskinä eli Kingpininä ja Jon Bernthal Punisherina.

Uusi luova suunta näyttää myös tuovan mukanaan lisää tuttuja kasvoja sarjaan. ComicBook.comin ensimmäisenä raportoima Bethelin paluu seuraa InSneiderin raporttia alkuperäisen sarjan Deborah Ann Wollin ja Elden Hensonin paluusta.